Елтън Джон показа новородения си син

1
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

На новата корица на списание Hello виждаме едно щастливо семейство. Може да видите снимката тук. Преди броени дни Елтън Джон и спътника му в живота Дейвид Фърниш осиновиха още едно дете. Така семейството им стана 4-членно. 

Виждаме малкия Закъри, който е на 2 годинки и още по-малкия Илая, който е роден на 11 януари тази година. И двете деца на звездната двойка са от една и съща сурогатна майка, чиято анонимност Елтън Джон и Дейвид държат да запазят.

За нея те казват пред списанието: „Тя е забележителна, мила и любяща жена, която обичаме като сестра. Имаме наистина здрава връзка с нея и следяхме бременността ѝ отблизо. Всеки един момент бяхме заедно, цели 9 месеца”.

Тъй като и двете им деца са родени от една и съща майка, можем съвсем спокойно да твърдим, че са поне полубратя. Въпреки това обаче те носят гените и на своите официални родители Елтън и Дейвид.

След раждането на Зак имаше спекулации, че певецът е биологичният баща на детето. Това твърдение произлезе от факта, че в акта за раждане на момчета рок звездата е вписан като „баща”, а Дейвид – като „майка”. В крайна сметка те твърдо заявяват, че детето носи гените и на двамата и неговото зачеване е станало изцяло по клиничен път.

Още преди да са започнали неопровергани слухове, семейството споделя, че ситуацията с Илая не е по-различна. 

Рок звездата казва още, че да бъде родител за него е повече от изключително преживяване. Според него не е било възможно да се привърже към друго дете толкова силно, колкото към Закъри, но сега знае, че обича Илая също толкова много. И тази любов, за която говори, всеки ден става все по-дълбока и искрена.

Пожелаваме много късмет на щастливото семейство. А на малките Закъри и Илая – приказно детство.

Ако тази статия ви е харесала и искате да научавате още детайли от живота на звездите, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!