Костюм Грозде

2
Добави коментар
pensiluet
pensiluet

Детският костюм на грозде може да се използва като сценичен костюм  за празник, карнавал, театрална постановка, рекламно представяне и други мероприятия. Изработен е от материали, които позволяват да бъде използван многократно. Може да бъде изработен в различни размери. Костюмът е интересен и оригинален и се приема от децата с интерес.

Продуктът може да се изработи и произведе според желанието на всеки клиент – цена, материали и цветове.

За цени на едро и оферти – изберете размери, количество, след това в количка кликнете (Добави/Промени данни за фактура) и кликнете отметката (Желая оферта за продуктите).

Гаранции и начини на експоатация:ИнформацияМаже да се използва автоматично пране в пералня. ИнформацияПрепоръчително е дрехата да се пере на ръка.ИнформацияТемпературата на пране трябва да е не повече от 30 градуса.ИнформацияТемпературата на пране не трябва да е по-висока от 40 градуса.ИнформацияТемпература на пране не по-висока от 60 градуса.ИнформацияМожете да използвате белина.ИнформацияНе използвайте белина.ИнформацияДрехите могат да се перат на много висока температура.ИнформацияГладете при температура 110 градуса.ИнформацияГладете при температура 150 градуса.ИнформацияГладете при температура 200 градуса.ИнформацияВ никакъв случай не се глади.ИнформацияНе се използва химическо чистене.ИнформацияНе използвайте центрофуга за изсушаване.ПрепоръчителноСамо професионално химическо чистене.   Не важи, ако продуктът се изработи от други материали.