Кленов сироп

1
Добави коментар
TheDreamer
TheDreamer

Здраве с кехлибарен цвят!

Уникална течност с копринена текстура, неповторим цвят и отличителен  вкус – нотки карамел и щедри нишки сладост!

Кленовият сироп има силен засищащ ефект, многократно ускорява изчистващите процеси в организма и редукцията на теглото. Прочиства жлъчката, черния дроб и бъбреците без каквито и да било странични ефекти, подпомага сърдечната дейност, ефективен е в борбата с холестерола, отличен имуностимулатор. Укрепва костите, а освен това има антиоксидантно действие.

Кленовият сироп е неизменна част от здравословното хранене. Известен е със своите детоксикиращи (пречистващи) за организма свойства и намаляване на теглото. Той е основната съставка в известната „Лимонова диета”, както и във всяка програма за отслабване, базираща се на естествено и здравословно намаляване на теглото, отстраняване на токсините и стимулиране на храносмилателната система. Кленовият сироп гарантира необходимото снабдяване с енергия на организма, особено на нервните и мозъчните клетки, което прави невъзможно развитието на „диабет след гладуване” и „ацидоза след гладуване”. Усещане за подмладяване е дългоочакваният подарък: една лесна за изпълнение, доказала своята ефективност, безвредна, приятна и преди всичко естествена програма!

Сладост с малко калории!

Кленовият сироп е отличен естествен подсладител и се използва като заместител на захарта. По тази причина той е предпочитана съставка за много ястия и десерти, навлиза в редица национални кухни, а главните готвачи множат рецептите с негово присъствие непрекъснато. Кленовият сироп клас С е с по-сладък вкус в сравнение с клас А.

100% натуралният кленов сироп има по-малко калории и по-висока концентрация на минерали от меда!

Състав:

Чистият био Кленов сироп е с кехлибарен цвят и типичен вкус и аромат на клен. Продуктът е изключително богат на минерали – калций, магнезий, желязо, цинк, натрий и витамини В1, В2, В6, С. Най-силно изразени в неговия състав са желязото, цинкът и манганът.

Желязо – най-важната функция на желязото в тялото е участието му в структурата на белтъците преносителите на кислород: хемоглобин и миоглобин. В сравнение с останалите минерали, желязото има най-високо съдържание в кръвта. Необходимо е състава на множество ензими и има важно значение за растежа на организма. Желязото е важно за нормалното функциониране на имунната система.

Манган – микроколичества манган са необходими за метаболизма на белтъците и мазнините, за нормалните функции на имунната и нервната система, както и за регулация на кръвната глюкоза. Манганът участва в процесите, генериращи енергия в организма. Освен това, той е нужен за растежа и здравето на костите, както и за половата система. Участва в образуването на хрущялна тъкан и синовиална течност в ставите. Този микроелемент е необходим за оползотворяването на витамини В1 и Е. Около 30 гр. Кленов сироп доставя 22% от дневната стойност за организма на този много важен микроелемент.

 Цинк – този незаменим минерал е важен за растежа на репродуктивните органи и функциите на простатната жлеза. Необходим е за протеиновия синтез, вкл. и на кожния белтък колаген. Подпомага имунната система, също така предпазва черният дроб от увреждания и участва в образуването на костната тъкан. Цинкът е съставна част на инсулина, както и на голям брой жизненоважни ензими, включително ензима –антиоксидант супероксид дисмутаза, който потиска образуването на свободни радикали. С право кленовият сироп може да се нарече естествен източник на младостта.

Екологично чист продукт с доказано качество!

Състав: 100% сироп от канадски клен, произведен по екологичен път

Опаковка: 5 l

ЦЕНА: 199 лв

ПОРЪЧАЙ