ИЗНЕНАДА! Емануела и Никола чакат щъркела!

12
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

ИЗНЕНАДА! Емануела и Никола чакат щъркела!

Kira+
28 януари 2013

Фолк певицата и гаджето й усилено работят за бебе!

Емануела няма търпение да се сдобие с още една рожба.

В очите на изпълнителката и годеникът й – това е пълното щастие. Двамата са толкова влюбени, че единственото, което им липсва е едно малко съкровище.

Изглежда Емануела най-сетне е намерила достоен спътник, с когото иска да сподели живота си. Тя неведнъж е казвала, че отново иска да бъде майка.

Емануела и Никола

От идеята е ентусиазиран и Христо – син на певицата от предишна връзка. Малкият иска да бъде батко и няма търпение да си има брат или сестра.

Еми силно мечтае да има момиче:

„Мечтая си да имам момиченце, на което да връзвам панделки. Разбира се, нямам нищо против и ако бъде момче. Ще си играят с Христо. По принцип съм суеверна относно децата. С Никола работим за бебе, но е Божа работа дали ще се получи веднага”, призна изпълнителката пред „Монитор“.

 

Говори се, че с Никола вече са съпрузи и като нищо това да се окаже вярно! Той е уверен, че именно Емануела е идеалната майка за бъдещото му дете:

„Според мен, тя ще бъде перфектната майка. Виждам с колко любов се грижи за сина си Христо. И се надявам щъркелът и нас да ни навести”, споделя той пред изданието.

Христо бил изключително грижовен син, доверява Емануела. Винаги, когато майка му е болна, момченцето се втурвало да й прави закуска, която да й занесе в леглото.

Клюки.вс препоръчва и: