Хазал Кая дава интервю за български сайт

12
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Хазал Кая дава интервю за български сайт

admin+
28 януари 2013

Хазал Кая дава интервю за български сайт 1.00/5 (20.00%) 1 vote

Новият турски сериал Огледален свят направи голям фурор още с излъчването на първия си епизод.

Сюжетът е много впечатляващ – още повече, че участва известната актриса Хазал Кая. Много от вас я познават от друг също толкова известен сериал – Забраненият плод. Всъщност това беше и големият старт за талантливата актриса. С него тя стана известна и привлече много фенове. Сега с участието си в Огледален свят само затвърждава качествата си на талантлива и успешна актриса. Въпреки крехката си възраст Хазал се държи много професионално и на ниво.

В Огледален свят ролята на Хазал е много по-различна от досегашните и роли. Това е ново предизвикателство за актрисата и тя се справя много добре с него. У нас официалният фен сайт на сериала Огледален свят е подготвил голяма изненада за почитателите на сериала и актрисата.

За администраторите на сайта www.ogledalen-sviat.tv беше голямо предизвикателство да открият Хазал Кая и да я убедят да даде интервю и да сподели своите впечатления за сериала. Въпреки усилията и средствата, които вложиха, актрисата се съгласи да даде интервю за български уебсайт – което е безпрецедент за България.

Може да намерите цялото интервю с актрисата тук. В него тя отговаря на въпроси от общ характер, които обаче биха задоволили претенциите и на най-големите и фенове. Надяваме се да оцените труда на хората, които са направили това интервю за вас и да го споделяте в социалните мрежи.

Освен това в сайтът има поместена подробна информация за епизодите, героите и актьорите, както и много интересни снимки и музика от турската сапунка.

Имайте предвид, че правата на сериала се държат изцяло от bTV и за да го гледате онлайн, можете да го направите само на сайта voyo.bg. Всички други сайтове, които записват сериала и го разпространяват незаконно ще бъдат санкционирани строго от медията и едва ли за в бъдеще ще искат да го правят повторно.

Клюки.вс препоръчва и: