Ресторант с детски кът, София

1
Добави коментар
zavedeniabg
zavedeniabg

Ресторант с детски кът, София

Ресторант с детски кът. Организиране на детски рожденни дни

За всички, които обичат да се забавляват заедно с децата си. Ресторант с уникална кухня и чудесен детски кът – това е La Skara в София. Едно подходящо местенце за незабравими преживявания и за всеки повод.

Вкусно и приятно може да е не само за възрастните, но и за малките ни приятели. Къде? В детския кът към ресторант La Skara.

Специално декориран и обзаведен, за да е приятен на децата ни, да играят на воля и в безопасност. Независимо с повод или без, децата могат да се забавляват не по-малко от родителите си. Интересни играчки, игри и занимания ще ги посрещнат на входа. Нашите аниматори са винаги внимателни и налиния за най-прекрасните игри.
Докато хапвате вкусно от нашите пресни и здравословни предложения, в компания от близки хора, децата могат да рисуват, сглобяват строители и пъзели, да играят помежду си и още, и още …

Организираме детски рожденни дни, именни дни, кръщенета, тематични детски партита. Бъдете спокойни и сигурни в качеството на услугите. Децата Ви ще играят в безопасност, в компанията на професионални аниматори. Провеждаме специални детски парти програми по заявка на родителите.