Феромони мъжки и женски човешки феромони. 100% Feromoni парфюми с феромон, феромонни parfumi

1
Добави коментар
cveta80
cveta80

Dr. Stevenson – обеснява за човешките феромони…

„Още от древноста е ясен факта, че феромоните са реалност и съществуват.Хората са разкрили че при животните когато женската от един вид има специални миризми които влияят на обонянието на мъжкия от същия вид .

 

Откритието на човешките феромони е една революционна стъпка във науката.Научно доказано че при употребата на феромини вие наистина привличате сексуалното внимание на срещуположния пол. „

 

 

Какво са феромоните ?

„Феромоните са натурлано възникнал от човешкото тяло елемен , който привлича вниманието и усилва сексуалното желание на партньора.

Учените са доказали че във човешкото обоняние има орган който играе главната роля за разпознаване на фероните и този орган се нарича вомеронасален орган или по кртатко БМО, и неговата функция е да усети и да дефинира феомонът на срещуположния пол.

Феромоните засечени от ВМО биват изпратени директно към това полукълбо на мозъка което е известно още и като , “seat of emotions”. Тази част от мозъка ръководи чувствата ни и емоциите.

Когато ни налегнат сексуални и романтични чувства, близост еротика и сексуалност, нашето тяло произвежда феромон който противоположния пол може да улови.

 

Мнения

 

За всеки който е навън през цялото време , прекарвайки си времето във някой бар или дискотека, никога не ми се е случвало да не ми провърви с някой жена всеки път нося Magnetic.

– Михайл Стоянов. От София

Номрално гледам скиптично на продукти от това естество , но приятел осопваше факта че е парфюмът е много сполулив, и когато и аз го пробвах, изпитах невероятните резлутати. От тогава си купувм опковка и се пръскам с парфюма, резултатите са ненадминати а сексуалният ми живот се промен.

– Петър Иванов от Свищов

виж още >>

Понякога красивото лице, чаровната усмивка и добрите комуникативни
способности не са достатъчни, за да привлечем мъжете, които харесваме. Трябва да
има и химия!
Привличането между половете се дължи на специални химически съединения,
наречени феромони, които се отделят от тялото. Те са напълно невидими за окото и
действат на подсъзнателно ниво, без човек да усети, че се намира под тяхно влияние.
Причината за това е, че винаги сме били изложени на влиянието на феромоните и мозъците
ни ги отчитат като физическо привличане.
Феромоните са вид телесен химикал без доловим мирис, които отговарят за естественото привличане между половете и провокират желание за контакт .Жените отделят най-много феромони при овулация (най-фертилната фаза). Тъй като в
природата мъжките няма как физически да разберат, че женската е готова за
репродукция, феромоните изпращат сигнали, които ги
привличат несъзнателно.
Точно както в природата, животните използват ухания,за да привличат сексуално противоположния пол. Така и хората реагират на тези феромони, които могат да увеличат Вашите шансове за внимание и интимност от страна на жените.
Препоръчва се напръскването на открити места от тялото. За най-функционално
място се счита вената на врата, поради силният й пулс.

Феромоните са неголеми органични молекули, които действат като форма на химическа връзка между две личности. Те се отделят от жлези, които се намират в подмишничната ямка, около гениталиите. Попадайки във въздуха, феромоните се възприемат от чувствителните рецептори на органите на обонянието, които предават възбуждащ сигнал в кората на големите полукълба. Половите феромони се явяват важно средство за сексуално привличане и комуникация у всички животни и човека. Те до голяма степен определят сексуалната привлекателност на жената и мъжа.

 

 

Magnetic 50 мл.

 

 

 

Human pheros 30ml.