Пенис уголемяване

2
Добави коментар
cveta80
cveta80

Всеки мъж е уникален и различен от другите, това се отнася и за неговия пенис. Един притежава дълъг и тънък пенис, друг къс и дебел, трети е надарен от природата и притежава голям инструмент. Как може да разберете къде се намирате вие?

Средния размер на пениса е …..

Необходими са няколко минути в банята за да видите какво притежавате. Малък ли е? Дълъг ли е? Голям ли е? Не сравнявайте по това което може да видите в съблекалнята на фитнес залата, информацията не е особено надеждна. sex shop  Правилният начин изисква измервателна лента и измерване на пениса.

Има ли размерът значение?              Това е може би един от най-често задаваните въпроси в света и за съжаление отговорите му не винаги звучат приятно за мъжете. Размерът на пениса има значение за сексуалната стимулация на жената, но той не е основният фактор, определящ приятното изживяване. Повечето жени приемат, че размерът на техния партньор е достатъчен за да получават удовлетворение в леглото. Съществува и такава част, за които големината на мъжкия инструмент е от значение и те предпочитат по-надарени мъже, но всички смятат, че най важното за получаването на оргазъм е техниката на мъжа. Различни методи за уголемяване на пениса: 1.Пенис помпи 2.хапчета за уголемяване на пениса 3.Пенис екстендер

Как работят пенис помпите

Начинът на работа на пенис помпите е доста елементарен. Вкарвате члена си в полуеректирало състояние (ако не сте импотентен – ако сте, ще трябва да го вкарате в отпуснато състояние) в помпата, след което изтегляте въздуха отвътре, използвайки ръчна помпичка. В това време пенисът се изпълва с кръв, за да компенсира разликите в налягането. Колкото повече помпате, толкова по-голям вакуум се създава, следователно толкова повече кръв влиза в пениса. sex shop Още при първата употреба на помпата пенисът изглежда значително по-голям, тъй като е поел повече от обикновеното количество кръв. За съжаление, след като отстраните помпата, членът бързо се връща към старите си размери. Чрез употребата на пенис ринг можете да задържите кръвта в пениса достатъчно дълго, за да задоволите партньорката си, но след това пенисът отново ще се върне към нормалните си размери.

Таблетките за уголемяване на члена са една от темите, която вълнува мъжете най-много. Това се дължи на факта, че приемането не изисква никакви усилия. Това, което навява най-голямо съмнение на потенциалните клиенти е какво всъщност съдържат хапчетата и дали приемането им е напълно безопасно.

Обикновено съставките в таблетките включват предимно асортимент от билки и витамини.   

                   Подобно на използването на тежести, уголемяването на члена с екстендер (уред, използващ техника на опъване) е един от най-ефикасните и предпочитани методи. Процедурата е ключова дори в постоперативния период при хирургическо уголемяване на члена. sex shop Екстендерът, наричан още „уред за издължаване” или „тракционен уред” (от traction – опън), представлява уред, който обгръща пениса като шина и му прилага определена сила на постоянен опън. Макар и да звучи болезнено, не е – когато се използва правилно.