Централата на Apple в Купертино се появи в Minecraft

2
Добави коментар
wweb
wweb

Ученик създаде абсолютен шедьовър чрез играта Minecraft. Той конструира виртуален модел на централата на Apple, единствено с помощта на ресурсите в платформата. Ако дори не сте чували за Minecraft – сюжета на популярната игра се върти около създаването на триизмерни конструкции с помощта на блокчета, както и върху оцеляването на героя в отворен свят, пълен с опасности.

Обикновено, играчите се впускат в създаването на уникални архитектурни проекти, понякога и с помощта на допълнителен софтуер. Но, много от потребителите конструират всичко на ръка, местейки блокчетата един по един. По време на училищен проект, един ученик сътвори автентично, триизмерно копие на централата на Аpple, която се намира в Купертино. Вижте забележителния му резултат:

 

 

Наскоро се появиха данни, че джобната версия на Minecraft (за iOS и Android) е сред най-продаваните приложения за 2012 г. Тя е била изтеглена близо 6 милиона пъти. Minecraft: Pocket Edition изпреварва по популярност дори версиите за PC/Mac и Xbox 360.