Най-готините холни маси, които сте виждали някога

2
Добави коментар
v.dimitrow
v.dimitrow

олната маса или така наречената, още масичка за кафе е в центъра на нашия хол, а най-често тя е и фокусна точка на помещението. Така, че ако по-голяма част от нашето вниманието, както и това на нашите гости, неизбежно е насочено в тази точка, то следва тя да бъде интересна и забележителна. С избора на нестандартна и привличаща погледа, масичка за кафе, лесно ще придадете интересен характер на цялата стая. Има наистина много готини масички за кафе, от които да изберете, а в тази статия сме подбрали няколко от най-забележителните предлагани на световния пазар.

Аркадна маса

Първата маса, която избрахме да ви покажем е наречена „Dual Arcade Table“ и съчетава в едно маса и аркадна игра. Масата е проектирана и се произвежда от английската компания Surface Tension и разполага с 19 инчов LCD дисплей  защитен от 6 мм закалено стъкло. Към масата получавате и колекция от 60 аркадни игри, както и два комплекта за управление.

Маса – аудио касета

Това е една холна масичка, замислена така, че да добави „ретро чар“ във вашия хол.  Дизайнът и е досущ като аудио касета от началото на 90-те години. Изработена е от дърво (бреза), има лепенка за надписи и две поставки за чаши от неръждаема стомана с LED светлини. При покупка на такава маса може да избирате от различни материали, цветове и визии, така, че тя да пасне идеално в стая ви. Повече информация може да намерите на този сайт

Маса – Дърводелска брадва

Понякога, една мебел може да бъде с изчистен и прост дизайн, но ако към него прибавим един малък и необикновен детайл, който хваща окото – тогава става интересно. Такъв е и случая на тази необикновена маса за кафе. Тя е проектирана от Крис Дъфи и се нарича „Woodsman Axe Coffee table„, като част от голяма колекция мебели, всеки един носещ мотив от приказка на Братя Грим.

 Модерна „дискова“ маса

Тази необичайна ю маса разполага с интуитивен дизайн. Направена е от няколко отделни диска, като всеки един от дисковете може да се завърта около оста в средата на масата. Това ви позволява напълно да персонализирате дизайна на масата, така както желаете. Дисковете, също така, могат да бъдат размествани, което прави броя на различните крайни резултати огромен. Масата е проектирана от Gabriella Asztalos.

Масичка – аквариум

Ето още един завладяващ дизайн – масичка за кафе в комбинация с аквариум. Масата е изцяло прозрачна, което ви позволява да се наслаждавате на постоянно променящата се водна среда от всеки един ъгъл. Това е една много оригинална и привлекателна маса, която би впечатлила всеки един от вашите гости. Ето тук може да получите повече информация.

 Маса за кафе + Джаги

И като за финал на статията сме оставили масата носеща името Pinnacle Foosball Coffee-Table. Това е маса за кафе, комбинирана с популярната футболна игра – Джаги., която със сигурност ще ви забавлява винаги, когато ви е скучно и не дават нищо интересно по телевизията. Масата е с модерен и красив дизайн, което позволява поставянето и в почти всяка стая. Може да я намерите в този сайт, а цената и е $360.