ИЗНЕНАДА! Мария не ще бужутата на Гущеров!

12
Добави коментар
ledzep
ledzep

ИЗНЕНАДА! Мария не ще бужутата на Гущеров!

Мара Отварачката и Християн Гущеров в чужбина за Свети Валентин

Милионерският наследник Християн Гущеров ще направи нестандартен подарък за Свети Валентин на приятелката си – фолкдивата Мария, пише в. „България днес”. Християн няма да заложи на типично романтичните дарове за празника на влюбените, а ще я стимулира със сериозна финансова инжекция, с която да заснеме нови клипове – отбелязва изданието. Откакто са гаджета, Гущеров не спира да засипва любимата си с подаръци и вече се е изчерпал откъм идеи – споделят хора от неговото обкръжение. Преди година той зарадва любимата си с диамантена огърлица, а малко по-късно плати над 10 хиляди лева за промоцията на последния й албум в тузарска столична сграда.
За отбелязването на едногодишната им връзка Християн и Мара Отварачката не спираха да пътешестват – двамата минаха през Венеция и Хърватска, после стигнаха до пеликаните в езерото Сребърна и прелетяха дори през океана за далечно Мексико.
За 14 февруари, деня на влюбените двамата планират поредното си пътуване в чужбина, далеч от завистливите хорски погледи.
Тъй като Мария е презадоволена откъм бижута, приятелят й ще инвестира повече в кариерата й през тази година.

Категория:
И звездите патят  Етикети:
Мара Отварачката, Мария, свети валентин, Християн Гущеров