Моден хит: рокли в стил Erdem » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Въпреки че още сме в плен на студените месеци, вече започваме да си мечтаем за уханието на пролетта. Сигурни сме, че много от вас мечтаят за топло слънчево време, белязано от ефирни и цветни модни творения.

Затова решихме да потърсим вдъхновение в дизайнерските изкушения на една от най-колоритните модни къщи – Erdem! Канадският моделиер Ердем Моральоглу винаги ни омайва с палитра от божествени нюанси, уникални цветни композиции и много флорални „пейзажи”, които правят дрехите му живи, красиви и изключително романтични.

Днес в наша муза се превърна колекция Resort 2013 на модната къща, която ни очарова с изискани кройки, женствен дизайн и разбира се – много, много цветя, които обагрят всеки един тоалет! В круизната линия на Erdem превес взимат всички оттенъци на синята гама, подправени от магнетични виолетови нюанси.

С красивите флорални рокли от колекция Resort 2013 на марката, вече сме виждали прекрасни дами като знаменитостите Ан Хатауей, Ема Уотсън и Мишел Докери.

Вдъхновени от този колоритен разкош, селектирахме за вас няколко рокли в подобна стилистика. Те са чудесен вариант, за да се подготвите за пролетта или да отпътувате към някоя гореща дестинация!

Продуктите са от актуалните предложения на онлайн магазините: boohoo.com, mandco.com и 3suisses.bg. Ценителите на оригиналните маркови дрехи могат да разгледат предложенията на Erdem в сайта luisaviaroma.com!

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Шопинг вдъхновен от Michael Kors

Моден гид: На лов за сърца!

Секси подготовка за месеца на любовта

Разпродажби на страхотни чанти!

Рок звучи в гардероба ни!

Модна икона за по-малко от 200 лв!

Модна находка: шарени гумени ботушки

Модни и изгодни рокли!

Нека следваме звездите със секси чизми