УАУ, СПАСИТЕЛКА НА ПЛАЖА! Галена се фука

8
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

УАУ, СПАСИТЕЛКА НА ПЛАЖА! Галена се фука

Галена засипа феновете си със снимки

Поп фолк певицата Галена също реши да се поглези и замина със семейството си на екзотична екскурзия. Дестинацията, която избраха Галена и любимият й Галин, е Мексико.
След като в началото на годината всички говореха за почивката на Алисия и Ники Михайлов, за почиката на Николета Лозанова и Валери Божинов, а наскоро и за екскурзията на Райна на Карибите, Галена реши да не отстъпва на колежките си и също привлече вниманието към себе си с луксозното си пътуване. Певицата публикува десетки снимки в личния си профил във фейсбук, на който се виждат красотите на Мексико и как тя се наслаждава на жаркото мексиканско слънце заедно с любимия си Галин и сина си Стефан, пишат от hotnews.bg.

Галена се прави на Памела Андерсън

Една от снимките привлече особено вниманието на почитателите й – на фотото Галена позира със спасителен буй досущ като Памела Андерсън и другите с*кси спасителки на плажа. Певицата се фука със стегнато и загоряло тяло и с интересни занимания – като плуване с делфини, където дори е успяла да си открадне целувка от един от морските обитатели.

Галена се целува с делфин

Насладете се на семейните кадри от екзотичната почивка на Галена в Мексико:
Антоанет Иванова

http://www.youtube.com/watch?v=58zsry8Tx1g

Клюки.вс препоръчва и: