Джина Лолобриджида: Омъжих се, без да знам | TemaDaily.bg – Темите на деня

1
Добави коментар
temadaily
temadaily

Джина Лолобриджида: Омъжих се, без да знам
Бивш възлюбен на секссимвола използвал подписа и, за да издаде фалшиво удостоверение за брак между двамата

31 Януари 2013 13:47
0

принтирай

|

текст

Богинята на големия екран, най-красивата жена в света Джина Лолобриджида обяви, че бившият й приятел испанец се оженил за нея, без тя изобщо да бъде информирана за това. 

Секссимволът от 50-те години на 20-ти век, която участваше в конкурса “Най-красивата жена на планетата“, изпратила жалба до полицията в Рим. В нея Лолобриждида се оплаква, че Хавиер Ригау Рафолсс се сдобил с брачно свидетелство, според което двамата са сключили брак. Италианската актриса, която е на 85 години, преди време наистина планирала да свърже живота си с Рафолс, но се разделила с него през 2006 година. Бизнесменът от Барселона е с 34 години по-млад от нея.

Лолобриджида и Рафолсс в щастливите им дни

 

“Преди няколко дни разбрах от интернет, че Хавиер е използвал подписа ми върху документ по гражданско дело, за да се ожени за мен в мое отсъствие и без аз изобщо да бъда информирана за това“, коментира звездата. “Изтичах в участъка, за да обясня всичко и започнахме международно разследване по случая’, добави Лолобриждида.

Актрисата е дъщеря на мебелист и има три сестри. Живеела със семейството си в Субиако край Рим. Джина започва да се снима във филми след Втората световна война. Пред камерата си е партнирала с много известни имена от Холивуд. С Рафолс се срещнала на парти в Монте Карло през 1984 година. Тогава тя била на 57, а той – на 23 години. Бившата й любов е син на испански предприемач, който се занимавал с текстил. Лолобриждида обясни, че двойката наистина е планирала да сключи брак, но в последствие това така и не се осъществило. 

“Бях изпаднала в няккава дълбока депресия, която ме връхлетя през 2004 година. Сватбата ми се струваше подходящ начин да обърна нова страница в живота си и да се излекувам“, споделя Лолобриждида пред италианския вестник “Република“. ‘Когато отидох в Ню Йорк, за да подготвя церемонията обаче, осъзнах, че ако се омъжа, ще направя голяма грешка.“

Секссимволът обясни, че Рафолс й изпратил някакви документи на испански език. Казал, че били по дело, в което той бил страна. Помолил я да ги подпише и тя го направила. Всъщност те давали на бившия й приятел правото да извършва множество действия от нейно име.

Испанският вестник “El Mundo“ разпространи информацията, че Рафолс тайно се венчал за Лолобриджида в Барселона на 29 ноември 2010 година. “Той искал тайно да стане нейн съпруг и след смъртта й Рафолс имал намерение да шокира света с признанието, че е вдовец на една от последните легенди на Холивуд“, коментира източник на изданието.

Проблемите на бившия любовник на актрисата с изпанското правосъдие светнали като червена лампичка в съзнанието на Лолобриджида. Тя разбрала, че се е “омъжила“, а на събитието били присъствали цели осем  свидетели. Самият Рафолс обаче не бил там. “Истината е, че жената, с която живее в момента и която е нотариус му е помогнала в измамата. Двамата очевидно чакат моята кончина, за да сложат ръка върху всичко, което притежавам“, разкри актрисата. “Хавиер имаше наглостта да ми се обади. Вдигнах слушалката и го срязах: “Това, което си направил, е отвратително“. След което му затворих. “

Елиза Ернандес Пейдж, адвокат на Рафолс, заяви пред вестник “Таймс“, че в момента проучва казуса и  няма коментар. 

Снимки – Daily Telegraph

 

Temadaily/Велина Велинова

Тагове: Джина Лолобриджида приятел испански брак женитба измама