Мъпетите влизат в криминална комедия

1
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Рики Жерве и Тина Фей ще партнират на Мъпетите в криминална комедия в стил 60-те години на миналия век, предаде Ройтерс, позовавайки се на режисьора Джеймс Бобин.

Харесай страницата ни във Facebook

Лентата „The Muppets… Again“ ще проследи приключенията на Кърмит, Мис Пиги и компания, които тръгват на световно турне с шоуто си, но неволно попадат в международната престъпна схема за кражби на злодея Константин – двойник на прочутия жабок.

Рики Жерве ще играе сътрудник на злодея, а Тина Фей ще се превъплъти в образа на охранителката в затвор Надя. Звездата от „Модерно семейство“ Тай Бърел ще бъде агент на Интерпол.

Филмът е своебразно отдаване на почит към детективските комедии от 60-те години на миналия век като поредицата „Розовата пантера“ с британския комик Питър Селърс, пише БТА.

„Ще предприемем пътуване в традициите на старата школа – без пантери, още по-малко розови, но с жабок, прасе, мечок и куче. Зрителите за пореден път ще станат свидетели на характерния за Мъпетите микс от поразии, музика и смях“, се казва в изявлението, направено от режисьора Джеймс Бобин.

През 2011 г. Бобин дебютира в игралното кино с „Мъпетите“. Лентата с Джейсън Сигъл и Ейми Адамс съживи интереса към героите на Джим Хенсън, създадени през 50-те години на миналия век.

Комиците Рики Жерве и Тина Фей – създатели на хитовите телевизионни поредици „Офисът“ и „Рокфелер плаза 30″, както и звездата на „Модерно семейство“ Тай Бърел са носители на награди „Еми“.

От компания „Дисни“ съобщават, че комедията „The Muppets… Again“ ще излезе по кината на 21 март 2014 г. Филмът ще бъде сниман в Лос Анджелис и Лондон в прочутите студиа „Пайнууд“ – домът на поредицата за Джеймс Бонд.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It