Пътят до Малдивите минава през Дубай

4
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

14 февруари наближава и едва ли има по-уместно време за глезотии. Каква изненада са ви подготвили за Свети Валентин? Едва ли знаете! Нали трябва да е изненада…

Какво ще кажете обаче тази година да не рискувате да си останете само с букета и целувките? Организирайте сами своята любовна изненада и накарайте партньора си да повярва, че заслугата е изцяло негова. Нали много ви обича!

Зимата почти преполови и можем да се обзаложим, че студеното време вече ви е омръзнало. А и със сигурност сте били поне веднъж на зимен курорт! Предполагаме, че вече ви се иска да хванете малко тен и да предизвикате завистта на приятелките си. Особено след като им покажете снимки от някое екзотично местенце – било по традиционния начин „на живо” или чрез споделяне на мига в някоя от социалните мрежи.

JetSetДубай

Ето защо ви подготвихме няколко мечтани дестинации, които ще ви заредят с положителни емоции за седмици напред.

Дубай: Лукс, пазаруване и бляскъв нощен живот!

Едва ли някой българин познава по-добре Дубай от Върбан Колев – собственик и управител на туристическа агенция JetSet. Той е бил част от управленискя екип на Джумейра Бийч Хотел от самото му отваряне до 2004 година, след което прави своята агенция. Сред клиентите му има и известни хора, но той ревностно пази в тайна имената им.

Върбан Колев продължава да поддържа отлични връзки с бившите си колеги, което е добре дошло за неговите клиенти. Ето защо се обърнахме към него относно някои тънкости на престоя в Дубай.

JetSetДубай – Dubai Mall

Докато вашият любим се наслаждава на високите скорости с Audi R8 на истинска писта за Формула 1, вие може да обикаляте безкрайните коридори на Dubai Mall например. С малко късмет ще напазарувате от любимите си марки на изгодни цени.

По-късно може да се качите на 124-ия етаж на най-високата сграда в света. И не плащайте билет от 110 долара – JetSet знаят как да спестите 70 долара от цената. Също така, ще ви запазят VIP маса за двама в Cavalli Club, където да разпуснете след вечерята в изискан ресторант. Какво ще кажете за Nobu на Робърт Де Ниро? Сигурни сме, че ще бъде наистина прекрасно!

JetSetДубай

Изборът от хотели е огромен, но това ще го оставим на специалистите. И побързайте! Сега му е времето.

Ако пък искате релакс и почивка, далеч от цивилизацията, хванете тен на…

Малдивите: Поглезете се на райски остров!

Как ви се струва идеята да се усамотите с вашия човек в екзотичен курорт на някой от 26-те атола на Малдивите? Тук спокойствието ви е гарантирано. Предизвикателството е следното: Колко време може да прекарате с партньора си на самотен остров? Обзалагаме се, че цяла вечност!

JetSetМалдивите

Като изключим любезния персонал на хотела и останалите гости, няма да има кой да ви безпокои. През деня ще си почивате на плажа, услужливи сервитьори ще ви затрупват с екзотични напитки. Може да се гмуркате и да разглеждате красотите на заобикалящия ви подводен рай.

Дори няма нужда да хабите времето си в курсове по гмуркане. Сложете по един чифт плавници и шнорхел – те ще са достатъчни, за да се докоснете до спиращите дъха гледки под повърхността на водната шир. След това идете на масаж, а вечерта от хотела ще ви организират плажна вечеря на свещи. Само за вас!

JetSetМалдивите

Ще успеете да го убедите, че това е правилният подарък, ако го заведете на бул. „Джеймс Баучер” 116 в офиса на агенция JetSet. Там знаят как да ви накарат да се чувствате наистина специални!

Ако ни послушате, ще направите интелегинтен избор – ще се потопите в бляскавия нощен живот на Дубай и след това ще хванете тен на Малдивите! Това е една прекрасна идея – Дубай е на половината път до Малдивите. Така и така сте в района… Със сигурност ще спестите време и пари от самолетен билет. Дубай е идеалната отправна точка и за пътуване до дестинации като Сейшелските Острови, Сингапур или Пукет.

Изборът е ваш! Не е задължително да сте там точно на 14 февруари, защото за влюбените всяко време е правилното. Остава само да си осигурите този мечтан подарък от своя любим. Припомняме къде:

JetSet Бул. Джеймс Баучер 116, партер до х-л Кемпински 1407 София

Телефони: 02 967 0450 и 0886 686866

[email protected]

JetSet e търговска марка на Къмършъл Стандарт ЕООД Лиценз номер: РК 01 6939

*Информацията е предоставена от партньор на Jenite.bg