Защо създадохме Афтодонт?

3
Добави коментар
PublicImage
PublicImage

На базата на натрупаният опит с диворастящи билки в България и тяхното комбиниране както и на редицата резултати получени при млади и възрастни хора както и при бебета , малки деца , бременни и кърмачки. Убеждаваме се все повече във възможноста да се заменят чрез личение с препарати на билкова основа лекарства със съпътстващи странични ефекти .

 

Билките доказват своята ефективност и безвредност при борбата и със афтозните заболявания.

Целта при създаването на АФТОДОНТ бе -бързото и ефективно премахване на приченителите на афтози както и последствията от тях.Също така бързото деиствие на продукта  премахва  силната болката изпитвана от пациента и съпътстваща тези заболявания.

Какво е афтозен стоматит?

Афтозен стоматит, или още познат като афти, е заболяване на устната кухина, което се изразява в появата на малки, понякога гнойни, язвички. От афти страдат хора от всички възрасти, както и от двата пола, но най-податливи на появата на афти са децата.

Какво представляват афтите?

Афтите са малки червени петънца, до бели, сивкави и плитки язвички (големи колкото лещено зрънце) в устната кухина, където тъканите са по-меки (вътрешната страна на бузите или устните, върху или под езика, отзад на гърлото до мекото небце и сливиците. При по-сериозна инфекция язвичките могат да бъдат и гнойни. Обикновено афтите траятот 4 до 14 дена(заболяването се изразява в изчезването на едни и появата на други афти) и не се появяват повече от 4 наведнъж. Афтите се срещат и при мъже, и при жени от всички възрастни, но са особено характерни при децата.

Какви са причините за появата на афти?

Слаба имунна система и последвала инфекция след попадане на нещо в устата. Някои специалисти смятат, че вирусът Herpes simplex labialis, причинител на херпеса , води до появата и на афти.
При прехапване по време на ядене например
Алергична реакция към някои храни
Авитаминоза (недостиг най-често на витамините В1, В2, В6, С , цинк, калций, фолиева киселина , желязо).
Фамилна обремененост
Заболяване като целиакия, болест на Бехчет и на Крон, синдром на Райтер, сифилис и др.
Страничен ефект от лекарствен препарат
Пастата за зъби (пастите, които съдържат натриев лаурил сулфат, често са причинители на афти) и продуктите за освежаване на дъха изсушават лигавицата и я правят податлива на инфекции, което може да бъде последвано от поява на афти.
Лоша хигиена на устната кухина

Защо на децата им се появяват по-често афти?

В най-ранна възраст децата често страдат от афти и гъбични инфекции, защото опознават света чрез устата си. Гризане, хапане или дъвчене на твърди, груби и остри предмети води до нараняване на меките тъкани в устата. Така образувалите се малки ранички, лесно се инфектират от бактерии и водят до появата на афти. Други известни причини за появата им са спад в имунитета или след приемане на антибиотик.

 

 

Защо на жените им се появяват по-често афти, отколкото на мъжете?

При някои жени афти се появяват по време на месечния им цикъл. Това е породено от рязката промяна на хормоналните нива в този период.

АФТОДОНТ ЗА ДЕЦА

Безвредният билков състав и липсата на странични ефекти запазване на лигавицата на устната кухина от вторично образуване на гъбички и афти при децата и особенно при бебета прави АФТОДОНТ изключително практичен и полезен. При бебета и малки деца се използва стерилен тампон от памук  намазване с него на устната кухина на детето.

АФТОДОНТ ПРИ БРЕМЕННИ И КЪРМАЧКИ

АФТОДОНТ – Замества антибиотиците и е ефикасно средство което не влиае на бременност и не се усвоява от плода и детето което кърмите.

Защо ни е нужен  АФТОДОНТ

 АФТОДОНТ-мощен агресивен продукт атакуващ болестотворната микрофлора в устната кухина веднага при употреба.

АФТОДОНТ – Замества антибиотиците

АФТОДОНТ – При афтозен стоматит

АФТОДОНТ – Ще премахне болезнените афти.

АФТОДОНТ – Ще премахне болката действа моментално след спазване на начина на приемане.

АФТОДОНТ –Има  силно антисептично и противовъзпалително деиствие

АФТОДОНТ- При поява на афти в устната кухина за ускоряване на оздравителния процес

АФТОДОНТ – Унищожава бактериите и вирусите в устаната кухина.

АФТОДОНТ –  Веднага атакува и  премахва гнойни образования в устната кухина.

АФТОДОНТ-    Има изразено противомикробно и противогъбично действие.

НАЧИН НА ПОЛЗВАНЕ НА АФТОДОНТ

АФТОДОНТ се приема като се стисни опаковката която сама напълва дозатора на опаковката. Дозата е  готова за приемане . Направете гъргара след това нажабурете до момент на търпимост и изплюйте остатъка. Повторете процедурата до три пъти първоначално . В случай че получите облекчение следващите дни не спирайте продължете и ограничете до два пъти на ден сутрин и вечер.

ВАЖНО

След употреба на АФТОДОНТ не приемайте храни и течности до 1 час след това.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Няма

ТРАЙНОСТ НА ПРОДУКТА

Три години от датата на производство