ГОРЕЩО: „Нахалната силиконка“ Андреа вбеси сърбите

1
Добави коментар
autotim.sport
autotim.sport

Фолк певицата Андреа истеряса и се развика срещу репортери, пише сръбският вестник „Курир“ под заглавие „Нахална силиконка: Българка се развика на сръбски журналисти!“, като първото изречение в публикацията гласи:

„Върви си вкъщи и се прави на звезда“.

Андреа заедно със сръбския рапър Стефан Цвийович Цвия преди два дни снимала клип за дуетната песен „Обади ми се“ и забравяйки, че я снимат, се изнервила срещу присъстващите репортери.

Цвия едва успял да обуздае арогантната българска звезда Андреа, пише вестникът. Сценарият на високобюджетния клип е провокативен: българката с приятелка се глези в хотелската стая, а след това рапърът разбива стената и нахлува при тях, пише БЛИЦ.

Всичко щеше да е прекрасно, ако в един момент Андреа не беше превъртяла и не беше започнала да гони сръбските журналисти и фоторепортери, които бяха официално извикани да присъстват на снимките, обяснява „Курир“. Тя изпаднала в истерия и всички били шокирани от поведението й. Дори статистите, които вместо два часа останали до ранни зори и през цялото време стоически издържали на нейните капризи.

„Още преди началото на снимките можеше да се предугади, че нещата не вървят на добре. Независимо че екип от 50 души я чакаше, Андреа се преоблича и се гримира цели четири часа“, пише вестникът. И докато на нея й беше все едно, че журналистите се обидиха, Цвия без вина виновен се оказал в небрано лозе, опитвайки се да успокои ситуацията и да внесе мир между медиите и разглезената звезда.

„Имам перфектно сътрудничество с всички журналисти и затова ми е още по-тежко от случилото се. Андреа е мой гост и ми е много скъпа приятелка, така че трябваше да уважа и нейните желания. Вероятно беше уморена и малко изтощена, иначе тя е много мило и чаровно момиче“, се опитал Цвия да оневини партньорката си в клипа. Той очаква песента да стане голям хит. Сръбското издание пише още, че Андреа е една от най-големите български звезди, като някои от нейните клипове имат и по 24 милиона гледания в YouTube. Признава и, че много сръбски певци като Джогани, Анабела, Милица Павлович са направили кавъри на нейни песни.