Екшън! Майката на Бербо преби журналистка?!

7
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Екшън! Майката на Бербо преби журналистка?!

Kira+
31 януари 2013

Ченгета разследват случая!

Майката на Димитър Бербатов се замеси в чутовен скандал снощи, научаваме от „Блиц“.

Дознатели вече душат около нападение над журналистка от вестник „Струма“. Тя се появила в полезрението на семейство Бербатови по сигнал, че задържат малкия брат на футболиста.
Той бил проверяван за притежание на забранени вещества, а журналистката отишла да отрази случая, тъй като редакцията била на 20 метра от мястото на събитието и граждани донесли моментално клюката.

Маргарита Бербатова

За изненада на журналистката, Маргарита Бербатова и съпругата на Асен – Димитричка скочили да я бият, докато изпълнявала служебните си задължения. Двете дърпали репортерката, ритали я и хвърлили чантата й на земята. Жените нарекли служителката на вестника с обидни имена и крещели като побеснели.

Още не ясно колко си е изпатила жената, но побойничките вече се разследват от дознатели от полицията в Благоевград.

Маргарита и Димитричка се хвърлили върху жената, ядосани, че иска да изтипоса срамната случка, както и претърсването на дома им.

Грозната сцена се състояла навръх рождения ден на Димитър Бербатов.

Вместо да празнуват и да се радват на успехите на именития си роднина – Бербатови се държали като гангстери.

Акцията, при която Асен Бербатов бил проверяван се състояла на метри от жилището на фамилията. Към 18ч. вечерта полицаи го спрели и решили да видят дали не пренася нелегалната стока и има ли такава в жилището му.

От години се знае за проблемите на малкия брат на Бербатов със забранените вещества. Той и жена му Димитричка са познати в Благоевград не само като роднини на футболиста на „Фулъм“, но и като редовни потребители и разпространители на пристрастяващите вещества. Те неведнъж са хващани от полицията, но все успяват да се отърват от лапите на закона.

Клюки.вс препоръчва и: