Вземете света в ръце с National Geographic World Atlas и iPhone

1
Добави коментар
wweb
wweb

Едно от най-впечатляващите приложения за iPhone и iPad е на промоция за ограничен период от време. С „National Geographic World Atlas“ ще притежавате най-цветните и детайлни карти на държавите по света. Всяка една местност ще е достъпна в ръцете ви, по всяко време. Приложението излиза от рамките на обикновените атлас, включвайки подробна информация за съответната държава.

Новата версия на National Geographic World Atlas предоставя перфектни изображения с по-висока резолюция, подобрен дизайн и триизмерен модел на земното кълбо. Сред най-значимите функции е и възможността за даунлоуд на карти и прегледа им в офлайн режим.

 

 

Добрата новина за любителите на географията е, че могат да си изтеглят приложението от App Store, напълно безплатно. Промоцията е в сила само няколко часа, така че побързайте.. Освен виртуалния глобус и стотици карти, в National Geographic World Atlas ще намерите детайлна информация за социалното, икономическото и демографското състояние на държавите, техния климат, валута и т.н.

 

 

Още страхотни, научни приложения за iPhone и iPad може да намерите в поредицата „20+ образователни приложения за iPad“.