Сбирка на 50-те умни и красиви русокоски за годишнина от шоуто „Надхитри блондинките“

3
Добави коментар
alkin
alkin

Мощна инвазия на блондинки ще обърка нормалния столичен трафик тази вечер в центъра на София, когато 50-те умни и красиви участнички в шоуто „Надхитри блондинките“ ще отпразнуват третата годишнина от атрактивното предаване, в което не успяха да бъдат надхитрени. Сбирката е в столичния клуб Алкохол.
Сред участничките са журналистката и ПР Патриция Кирилова, която до месец издава дебютната си книга „Да свалим маските“,  сценаристката на „Часът на Милен Цветков“ Лидия Методиева, доайенката на русите дами Олга Ускова, тв водещата Миа Сантова, пеещата писателка Ваня Щерева и много други.

Световният формат „Надхитри блондинките” се излъчи в родния ефир през 2009 г. Водещ на шоуто бе общинският съветник и актьор Робърт Янакиев.
Предаването, което се появява за първи път през 2007г. и до момента се излъчва в 17 държави по целия свят, се завъртя в ефира на PRO.BG.
Форматът има за цел да разбие или да оправдае мита, че блондинките са глупави. Русокосите жени, чийто интелектуален потенциал е станал повод за безброй вицове,  имат възможността да защитят честта си. По време на шоуто в съревнование с 50 блондинки един  мъж мери силите си с тях. Участниците  отговарят на въпроси от всякакъв характер в два последователни рунда.  За да надхитри русокоските играчът трябва да отговори на въпрос, на който те не могат да отговорят и  печели наградата. В противен случай блондинките си разделят парите.