Спечелете уикенд в Париж и още 13 000 награди от Nivea

1
Добави коментар
pgp

Период на промоцията: От 01.02.2013 до 20.02.2013 или до изчерпване на количествата на скреч картите за участие в избраните обекти в София и страната.

Участие за малки награди (бонбони I Love Milka heart shape 38,5г и Валентинка с NIVEA Crème 10 ml):

При покупка на NIVEA продукт*,получавате скреч карта и може да спечелите следните награди:

•    3,400 бр кутии бонбони I Love Milka heart shape 38,5г •    10 000 бр. Валентинка с NIVEA Crème 10 ml

Във вериги магазини ДМ, Лилли, Пикадили и Метро скреч картите се получават от промо екипа на NIVEA.

Във верига магазини „Карфур” и „Хит” скреч картите се получават на бюро „Информация”.

В останалите участващи обекти скреч картите се получават на каса.

Покупката на NIVEA продукт се удостоверява с касова бележка, която се маркира от промо-екипа на NIVEA, на бюро „Информация” или на каса (според конкретния обект).

Наградите са на случаен принцип. Клиентът сам избира скреч картата.

Наградите се получават на място в търговския обект: •    от промо екип на NIVEA (за вериги магазини ДМ, Лилли, Пикадили и Метро) •    на бюро „Информация” (във верига магазини Карфур и Хит) •    в останалите обекти – на каса.

Върху касовата бележка се отбелязва получаването на съответната награда.

Не се допуска получаване на паричната равностойност на наградата.

Един клиент може да участва неограничено, като всяко следващо участие е обвързано с представяне на нова, немаркирана касова бележка за покупка на продукт NIVEA.

Ако с една и съща касова бележка клиентът е закупил повече от 10 продукта, включени в промоцията, той може да участва и да получи скреч карти само за 10 от тях.

Участие за голямата награда – 2 бр. уикенд за двама в Париж:

Клиентът може да се регистрира в интернет и да участва за спечелване на уикенд за двама в Париж.

Екскурзията включва: 2 нощувки със закуски в хотел 3*, самолетни билети, трансфер от летището до хотела и обратно, медицинска застраховка. Евентуалните допълнителни разходи са за сметка на пътуващите. Екскурзиите могат да се осъществят в периода 01.03.2013 – 01.09.2013 като конкретните дати се съгласуват с туроператора.

Право на регистрация имат лица над 18г. За участие и регистрация не се изисква извършването на покупка. Наградите се теглят от специално разработен за целта софтуер на 22.02.2013.

*В промоцията не се включват NIVEA маски за лице, тампони за грим, мини продукти и твърди сапуни. Ограничението за твърди сапуни не важи при покупка на Метро единици твърди сапуни от верига магазини Метро. Подаръчни комплекти и Метро единици, съдържащи продукти NIVEA се считат за един продукт, за който клиентът получава една скреч карта.

Краен срок за участие: 20 Февруари 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.