Бионсе призна, че е пяла на плейбек пред Обама

6
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Американската певица Бионсе призна, че е пяла на плейбек на церемонията по встъпването в длъжност на президента Барак Обама.

Харесай страницата ни във Facebook

Тя обаче не остави никакви съмнения в таланта си, изпявайки акапелно националния химн „Знаме, обсипано със звезди“ на пресконференция за финала на Супербоул.

Изпълнението на звездата на 21 януари във Вашингтон породи огромен дебат дали е имало предварително записано изпълнение, а тя само си е отваряла устата по време на химна.

„Аз съм перфекционист и при мен е практика да репетирам усилено, но тогава нямах достатъчно време за репетиции с оркестъра. Това беше предаване на живо, лично за мен много емоционално шоу, но поради времето, забавянето на звука и неподходящ саундчек не се чувствах комфортно да поема риска за пеене на живо. Бях горда да пея химна на инаугурацията на президента и исках и той, и цялата страна да изпитат същото чувство – затова реших да пея върху мой предварително записан трак, което се случва често в музикалната индустрия“, обясни Бионсе.

Носителката на „Грами“ изненада присъстващите журналисти, като ги помоли да станат на крака преди началото на пресконференцията и изпълни впечатляваща соло версия на националния химн. След акапелното изпълнение, последвано от бурни аплодисменти, Бионсе се обърна към репортерите с „Някакви въпроси?“.

R’N’B звездата ще пее на полувремето на финала на Националната футболна лига Супербоул между отборите на „Сан Франциско Фортинайнърс“ и „Балтимор Рейвънс“ на „Супердоум“ в Ню Орлиънс, Луизиана, в неделя.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It