Инж. Стоян Тонев, мениджър продажби “Хофман Консулт България” ЕООД

2
Добави коментар
ely_v
ely_v

От 6 до 8 март 2013 г. в Интер Експо Център, София ще се проведат индустриалните изложби MachTech & METAL, IFAM, INTRONIKA и PLAST. Те представят нововъведения в машиностроенето, металургията, леярството и инструменталната екипировка (MachTech & METAL), в автоматиката, роботиката и мехатрониката (IFAM), електронната  промишленост  и телекомуникациите (INTRONIKA), както и в сектора на пластмасовата и каучуковата промишленост (PLAST).

Организатори на поредния форум в тези стратегически за икономиката направления са Българската браншова камара – машиностроене, Българска асоциация Полимери, словенската ICM d.o.o. и Агенция Булгарреклама.

 

 

Г-н Тонев, ХОФМАНН КОНСУЛТ е сред участниците в международна специализирана изложба MachTech & Metal 2013 . Какво Ви мотивира да се включите?

 

 Мотивира ни очакването в близко бъдеще изложението да се наложи като водещо в България за машиностроителния бранш .

 

С какво ще привлечете вниманието на специалистите и по-широката аудитория на предстоящото издание?

 

Представляваните от ХОФМАНН КОНСУЛТ на Българския пазар производители на машини, консумативи, инструменти са водещи в световен мащаб и предназначени за различни браншове и приложения като :

Общо машиностроене

Ерозия на метали

 Леярство

 Инструментално производство

Бижутерия и нумизматика

Филтрация на въздух, вода, метал

Зъботехника

 

Какво е по-ценното за вас от участието в едно изложение – преките търговски резултати или дългосрочния имидж?

 

Един МИКС от всичко това

 

Какви са  Вашите очаквания от участието на “ХОФМАН КОНСУЛТ БЪЛГАРИЯ” ЕООД   на  MachTech & Metal  2013?

 

Очакваме нашата фирма да съумее да привлече по-голям брои посетители.

 

Присъствието на фирма Хофман Консулт на Българския пазар датира от 1992 г., когато тя се занимава предимно с организирането на  производството на западноевропейски фирми в България на пресформи, шприцформи, щанци и изделия от тях, както и монтажни групи, възли и машини. Тава дава възможност на редица български производители,  да излязат на западния пазар и оцелеят в този труден преходен период.

Високото качество на продукцията, която българските производители са длъжни да спазят, за да не бъдат отхвърлени за тези нови за онова време за тях пазари, изискват използуването на,  висококачествени материали, нови високотехнологични машини и инструменти за обработката им, както и обучение на персонала за работа с тях.

 

Това предопределя и по нататъшното развитие на фирма Хофманн Консулт и добиването на облика и, който е познат на нашите клиенти днес.

 От началото на 2002 г. фирмата разполага с нова административно-складова база, разположена на територията на град София, включваща и работилница за извършване на лазерни наварки на пресформи, матрици и щанци.

 В тестцентъра ни оборудван с  машини на фирма Walther Trowal клиентите имат възможност да направят тестова обработка  за сваляне на заусенъци, повърхностно почистване и полиране.

 За редица продукти поддържаме складови наличности съобразени с нуждите на клиентите ни, така че сме в състояние незабавно да откликнем на конкретни им потребности.

 Фирмата провежда редовно курсове за полиране на формообразуващите на пресформи и шприцформи, кото извършваме и услугата полиране.

 Целта на фирма Хофман Консулт е да откликне на търсеното от българския производител високо технологично  решение за негов конкретен производствен проблем .

Смеем да твърдим, че успяваме да изпълняваме тази отговорна задача, благодарение на екипа от специалисти на фирмата ни, които са  с дългогодишен опит във водещи в България производствени предприятия от една страна, така и на висококачествените продукти на над 20 производители наложени на световния пазар, които представляваме за България . 

 

Към нашите клиенти се числят, както големи български производствени предприятия като: Биовет АД ,Капрони АД ,М+С Хидравлик , София мед АД, Гуала Клоужърс тоолс ООД , Кока Кола ХБК България АД , Фесто, ИМИ , Цератицит България АД,  ХЕС  АД ,Мадара АД , Вайс профил  ООД, Арсенал АД , Главболгарстрой АД , Спарки Елтос АД, Идеал Стандарт-Видима АД, Самел 90 АД, Лукоил,   така и редица малки, но не маловажни български производители.

 От първоначалната развойна дейност до реализацията на готовия продукт с най-подходящите за това материали и технологии,нашите квалифицирани специалист,обучени в Германия са на Ваше разположение по всяко време!

 

“ХОФМАН КОНСУЛТ БЪЛГАРИЯ” ЕООД                               

 

1415 София / България ул. „Околовръстен път” № 66                    

Телефон: 00359 2 / 960 90 10

факс: 00359 2 / 960 90 11

 e-mail: [email protected]

www.hofmannconsult.net