Честит рожден ден, Хари!

1
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Хари Стайлс е роден на 1 февруари 1994 година в село Холмс Чапъл, провинцията Чешир, Англия. Той е бивш ученик на гимназия „Холмс Чапъл“.

Харесай страницата ни във Facebook

Когато е едва на 7 години родителите му се развеждат и той остава с майка си Ан и сестра си Джема. Тримата се преместват да живеят в Чешир. 

На 12 години той и семейството му отново се връщат в Холмс Чапъл. Именно тогава майка му се запознава с вторият му баща Робин Туист. Хари е щастлив от запознанството им и казва, че е „много доволен“, когато Робин предлага брак на майка му.

Още от дете той обича музиката и пеенето. В тийн годините си е бил водещ вокал на групата „White Eskimo“. С Хайдн Морис – китарист, Ник Клъф – бас китарист и Уил Суини – барабанист, се включват в местното състезание „Битката на бандите“, което по-късно печелят.

През 2010 г. вече 16 годишният Хари Стайлс се явява на прослушване за „X Factor“. Там пее песента „Isn’t She Lovely“ на Стиви Уондър. С гласа си той завладява публиката и съдиите. Получава положителни коментари от двама от тримата съдии – Никол Шерцингер и Саймън Кауел. Единственият, който се усъмнява в способностите му, е Луи Уолш. Той заявява, че „не знае дали Хари е готов да се развива“.

Въпреки това положителните оценки на другите двама съдии са достатъчни на Хари да продължи напред. В „Тренировъчния лагер“ Хари изпълнява „Stop Crying Your Heart Out“. Преминава през всички етапи в лагера, без последния.

В първия момент Стайлс не е избран за къщите на съдиите. Вече готов да си замине обратно към Чешир, той е извикан обратно от съдиите заедно с Луи Томлинсън, Лиъм Пейн, Зейн Малик и Найъл Хоран. Известната певица и гост-съдия Никол Шерцингер им съобщава, че те могат да продължат в шоуто, но като група.

Момчетата се съгласяват веднага. Това е невероятен шанс за тях. Хари дава името на най-известната британско-ирландска банда в момента – „One Direction“.

Коментари

коментар(а)