ЕКСКЛУЗИВНО! Бионсе проговори за аборта си

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

ЕКСКЛУЗИВНО! Бионсе проговори за аборта си

За първи път Бионсе говори за спонтанния аборт, които е преживяла

„Това е най-тъжното нещо, което ми се е случвало!“ споделя Бионсе относно спонтанния аборт, който е преживяла две години преди да роди дъщеря си Блу Айви. В документалния филм, който певицата сама направи за живота си, тя разкрива най-съкровенните моменти от лични си живот като първи снимки на бременното й коремче и тайни като аборта, за който тя никога не е говорила. Филмът ще бъде излъчен по HBO през февруари с премиера на 16-ти, събота.
Съпругът й Джей Зи изплака мъката от преживяното в песента „Glory“, но до момента Бионсе мълчеше. Сега тя си призна: „Преди две години бях бременна за първи път.“, пишат от yahoo. „Чух биенето на сърчицето. Това бе най-хубавата музика, която съм чувала някога“ откровена до болка е Бионсе относно емоциите от първата си бременност. „Избирах имена. Представях си как ще изглежда детето ми. Вече се чувствах като майка.“

Бионсе много трудно преживява загубата на първото си бебе

Но съдбата не бе отредила Бионсе да стане майка тогава. Певицата отлетяла за Ню Йорк, където след преглед разбрала: „Изведнъж сърцебиенето вече го нямаше.“
Единственото, което е помогнало на Бионсе да преодолее огромната загуба е била музиката й. Тя се затворила в студиото и започнала да пише. Насочила всичките си емоции в творчеството си.
Но ето че днес Бионсе вече е майка. Тя има дъщеричка на една годинка – Блу Айви, и тя и съпругът й Джей Зи са на седмото небе.
Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: