Извозване на стари електроуреди София | Тoвapни пpeвoзи, тpaнcпopтни уcлуги, пpeвoз нa тoвapи

0
Добави коментар
tovarniprevozi
tovarniprevozi

Предлагаме безплатно извозване на електроуреди, когато са минимум 5 бр. За извозване на 4 – 3 – 2 или един електроуред се заплаща между 10 и 40 лв. за идване на хамали и камион.

Никой не би могъл да си представи съвременния живот без електроуредите в нашия дом. Модерното семейство разполага с най-разнообразни електрически прибори. Печки, хладилници, фризери са едни от най-обемистите. Освен тях из жилището има още много други уреди.

В един момент пред вас се изправя въпросът, че те трябва да се подменят. Естествено, че първо трябва да се изхвърлят старите електроуреди. Не се притеснявайте. Просто наберете 0877774449

Фирмата ще се заеме с тази дейност с подходящото внимание. Ако имате нужда ще ви подсигурят хамали, които ще изнесат вашите електроуреди от жилището ви, независимо на кой етаж се намирате. Багажът ви ще е натоварен на фирмените бусове и камиони и ще бъде изхвърлен на съответните сметища.

Когато ползвате услугата извозване на стари електроуреди, фирма Товарни Превози.com има някои много атрактивни бонуси.

Услугата изхвърляне на стари електроуреди може и да ви е безплатна. Не ви се вярва? Чисто и просто уведомете фирмата , че искате да бъдете включени в графика за безплатно извозване на стари електроуреди, което се извършва всяка неделя от 8 часа до 20 часа. Екипи на фирмата ще ви посетят и ще приберат вашия електроуред за безплатно изхвърляне.

И не само това. Още един бонус, който ще ви е изключително приятен. Ако притежавате повече електроуреди може да се уговорите със специалистите на фирмата за безплатно извозване в работен ден, в удобен за вас час.

Айде бе! Че тая фирма съвсем ще фалира на тази система! Тя да не е благотворителна организация? Да няма някъде записано с мънички букви, че това е валидно ако е 31 февруари? Не, няма уловка. Във време, когато има страшно много хора, които са на ръба на оцеляването и се чудят за какво да дадат и без това оскъдните си средства (за храна ли, за лекарства ли, или за ток и парно) фирмата има съвсем нормалното разбиране, че най-голямото богатство е човекът. И по тази причина фирмената политика е да помогне на хората с оскъдни средства да имат някакъв по-достоен живот. Което не е срамно, нали?

А как ще реагирате, ако разберете, че не само вашите електроуреди ще бъдат изхвърлени безплатно, а и може да изкарате някой лев за изхвърлянето на старите ви електроуреди? Не че ще забогатеете кой знае колко, но все пак е нещо.

Е съвсем ни взехте за канарчета, сигурно ще си кажете вие. И категорично ще сбъркате. Защото фирмата има практика ако вашите електроуреди все пак работят и могат да се използват, да ви ги заплати. Е, разбира се все пак трябва да имат и малко външен вид, нали хора ще ги ползват. Въпреки, че някой човечец и на олющена печка би се зарадвал като няма никаква.