Couture beauty: Анимационни устни Dior

2
Добави коментар
sivushka
sivushka

Couture beauty: Анимационни устни Dior

По време на изминалата само преди дни Седмица на висшата мода легендарният лейбъл Christian Dior извърши вълшебен ритуал за предизвикване и приветствие на топлия сезон. Като част от него на подиума на модната къща се появиха феите на пролетта – ефирни, женствени, чувствени и нежни.

 

Изразителни устни, имитиращи до съвършенство нюансите и блясъка на цъфтяща пролетна градина. Това е акцентът в грима на моделите, представили пролетно-лятната кутюр колекция на Dior. Гримьорите на марката търсят ефекта на капцичи роса, носещи обем и свежест, а за постигането му не е достатъчно само нанасянето на бляскаво червило в наситен цвят. По тази причина истински триизмерни капчиците се появяват директно върху устните.

 

 

Тайната се крие в нанесените върху цветната основа миниатюрни кристали. Гримьорите на марката обагрят устните в класическо наситено червено, корал или бонбонено розово и покриват изцяло червилото с бляскави частици в хармоничен тон. За баланс гримът е допълнен от семпли, почти естествени клепачи, подчертани само със съвършено права черна линия. Кожата е порцеланова, погалена от нежното пролетно слънце.

 

Резултатът е наистина вълшебен. Оказва се обаче, че феята на пролетта разчита не на магия, а на истински добър гримьор!

 

 

 

01-02-2013

Автор : Димитрина Топалова

Снимки : Press; Колаж: CODEMODA.com