Д-р Петя Йорданова: Страдам от множествена склероза, но Сириус-Д ме върна към живота!

4
Добави коментар
lubopav
lubopav

Приятели, от много месеци валят вашите невероятни истории на изцеления и отменени операции в следствие на приема на храната Сириус-Д. Благодаря на онези от вас, които се осмелиха да споделят историята си пред широката общественост, благодаря и на онези, които помолиха да останат скрити, но пък благодарни. Многобройни са случаите за които ни разказвате – възстановяване на бъбреците след като състоянието е било критично – на хемодиализа, 70 годишна жена с перде на очите, която за един месец прием на Сириус-Д отмени операция, нормализирано кръвно налягане, възстановяване от парализа в следствие на тежък инсулт, сериозна регенерация на гръбначен стълб – неизброими са случаите за които разказвате. Благодарим! Всяка една разказана история е надежда и безценна информация за онези, които още търсят решение!

За радост на всички, една от щастливите дами, които изпитаха изцелителната сила на Сириус-Д реши да разкаже и пред по-голяма публика. Препечатваме съкратена версия на интервюто с доктор Петя Йорданова, практикуващ лекар в поделение на ВВС публикувано в бр. 21-28.01.2013г. във в-к “Доктор”.

Д-р Йорданова: Страдах от множествена склероза. Сириус-Д ме върна към живота.

МС е автоимунно невродегенеративно хронично заболяване с неизяснена етиология. Като причина могат да бъдат факторите на околната сред и инфекциозни причинители. Засяга се миелиновата обвивка на невроните на главния и гръбначния мозък. В периода между пристъпите симптомите могат да изчезнат напълно, но често се явяват трайни неврологични промени, които се усложняват с възрастта. При мен пристъпът започваше със залитане, почти липса на възможност за ходене, силно виене на свят, отпадналост, умора от най-малкото движение.

– Колко време продължи така? Помогна ли лечението?

Не мога точно да кажа помогна или не, просто овладяваха симптомите и ме изписваха. Но постепенно състоянието ми започна да се влошава. Походката ми стана нестабилна, замятах единия си крак, появи ми се световъртеж, който остана постоянен. Освен това периодично имах проблеми и с говора. Изпусках химикалката, не можех да пиша. Беше ми необходима опора, за да мога да се кача или да сляза по стълбите. И на всичкото отгоре, през 2009 претърпях катастрофа с автобус.

– Вие пострадахте ли много тогава?

Седалището ми беше буквално нарязано, а само два месеца след това пак получих пристъп – късна реакция от катастрофата. Приеха ме в болницата и ме изписаха с т.нар. дясна хемипареза. Получавах и кризи – по 2 – 3 на нощ, продължаваха от 30 минути до 2 часа, като изтръпваше цялата лява половина на тялото, изпитвах и нетърпими болки. Просто полудявах! А трябваше да ходя на работа, да върша и домашните си задължения. Това се отрази и на социалните ми контакти. Но приятелите ми останаха до мен.

– Д-р Йорданова, но това е в миналото, нали? В предварителния ни разговор споделихте, че искате да акцентирате върху това, което ви се е случило през 2012-та. Какво обърна нещата?

Ще започна от месец юни 2012. Тогава отново получих пристъп на ретробуларния неврит, но този път и на двете ми очи. Зрението ми отслабна до такава степен, че виждах само контурите на пръстите си. Изплаших се, знаех какво следва – вътрешноочни инжекции и вливания. Тогава една приятелка ми посочи сайт и ми препоръча да го прочета внимателно. Аз, разбира се изчетох всичко за СИРИУС-Д. Това е хранителна добавка, съдържаща водоразтворими животински белтъчини, т.е. – всичките 20 аминокиселини – заменими и незаменими. Продуктът е напълно натурален, безвреден и без всякакви странични ефекти. Основно благоприятства възстановяването на организма след всички видове дегенеративни и автоимунни заболявания. Срещнах се с неговия откривател, изслушах неговите подробни обяснения и реших, че нямам какво да губя. Така започнах това ново за мен лечение на 3 юли 2012г.

– Кога усетихте ефекта?

Още на 6-тия ден стана чудо – сякаш се вдигна бариера и виждах съвсем нормално. Не ми се беше присънвало такова нещо! Аз съм лекар и ми беше трудно да повярвам, че някаква хранителна добавка може да повлияе положително на автоимунен процес, каквото е моето заболяване. След още няколко дни изчезна световъртежът ми, а после – пукането и болките в колената. Сънят ми стана спокоен, а походката – сигурна. Изчезнаха и проблемите с говора, пиша нормално, дори се възстановиха фините движения на ръката ми. И до този момент продължавам да вземам хранителната добавка, наречена от нейният създател “четвъртата храна”. Повярвайте, чувствам се прекрасно! Дори не можех да мечтая за подобно нещо. Тук искам да допълня, че два месеца приемах храната, без да споделям с никого – исках да видя резултатите върху себе си. Но сега вече мога смело да споделя опита си!

Едно интервю на Яна Бояджиева, в-к Доктор.

*Кликнете върху снимката отдолу, за да можете да я видите в уголемен размер и да прочетете цялата статия.

Още информация за Сириус-Д: Интервю с изобретателя й проф. Димитър Димитров ; Подробно описание на Сириус-Д

Очаквайте скоро още информация и споделени истории, подкрепени с обективни данни и епикризи.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Tags: Sirius-D, Sirius-D е храната на бъдещесто, доктор Петя Йорданова, изобретателна Сириус Д, лечебна хранителна добавка Сириус Д, лечение на МС, мнения за Сириус-Д, множествена склероза лечение, професор Димитър Димитров, Сириус-Д, храната на бъдещето