Слави Трифонов – изнудвач! Виж кого рекетира!

16
Добави коментар
misamisa
misamisa

Слави Трифонов – изнудвач! Виж кого рекетира!

Kira+
3 февруари 2013

Слави рекетира фолк изпълнители

Шоуменът е намерил лесен начин да изкара пари.

Слави приемал с отворени обятия фолк певци в студиото си… само след като си платят.

От известно време гостите плащат определена от водещия сума, за да се появят в ефир. Криза е!

Трифонов направил специално правило, според което всички певци от листата на „Пайнер“ първо плащат и тогава сядат на диванчето.

Слави Трифонов

Оказва се, че най-вече фолкаджиите с проблеми в кариерата са най-склонни да платят, за да получат своите 15 минути слава, пишат от Hotarena.

След многото провалени опити да направи сериал и риалити, Слави решил да опита с нещо по-сигурно. Все по-често в студиото му се вихрят фолкаджии.

Певците – доволни, че представят новите си песни, а водещият, че може да пуска безвкусните си шеги на техен гръб – това се казва идилия!

Екипът на предаването не подбира фолк певците според успехите им – напротив. Напоследък в шоуто се появиха и някои закъсали чалга изпълнители, които не могат да постигнат славата на най-популярните в жанра. Това обяснява и скучното гостуване на Ани Хоанг, на която Слави даде шанс да напомни за себе си.

Шоуменът смята новата си стратегия за лесен начин за правене на пари, както и способ за трупане на рейтинг. Въпреки че в предаването му често звучат чалга парчета, Слави решил, че още малко фолк няма да навреди на шоуто, а тъкмо обратното.

Феновете му недоволстват, че им е писнало да гледат изцепките на изпълнителите от този жанр, но Гологлавия не хае за мнението им.

Клюки.вс препоръчва и: