Жулиета от рекламата низвергната от свекървата си!

6
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Жулиета от рекламата низвергната от свекървата си!

Kira+
3 февруари 2013

Манекенката разби представите на пуританите

Гери Дончева напомни за себе си със скандалната реклама, в която бучка сирене се запознава отблизо с природните й дадености. Манекенката ни най-малко не се срамува от това и дори смята, че е показала перфектни актьорски умения.

Гери Дончева

Гери от години дефилира по родните модни подиуми, но в същото време е щастливо обвързана с гърка Костас. Макар че е обожавана от гръцккото си гадже, Дончева била недолюбвана от своята бъдеща свекърва.

Гъркинята смятала, че българката само се домогва до несметните богатства на семейството, което върти успешен бизнес в чужбина.

Трябвало да мине доста време, докато Гери увери свекърва си, че не е златотърсачка. Дълго време манекенката избягвала срещата с майката на мъжа си, което накарало жената да си помисли, че синът й се е забъркал с лека жена.

„Срещнах се с майката на Костас чак след половин година. Оказа се, че тя е много консервативна жена“. Била убедена, че съм леко момиче, което иска да изсмуче парите на сина й“, признава Гери, цитирана от Hotarena.

Към днешна дата смята, че е успяла да се сприятели с майката на мъжа си и двете поддържат приятелски отношения.

Не е ясно какво мисли пуритански настроената гъркиня за последната изява на снаха си, но едва ли е останала очарована.

Нашата манекенка обича да показва тялото си и е редовна посетителка на светски събития. Тя непрекъснато впечатлява с тузарски тоалети, а със съпруга си обичат да носят скъпи кожени палта. Двамата неведнъж са ставали обект на обсъждания и дори на подигравки, заради странния си стил на обличане.

Клюки.вс препоръчва и: