Бельо за Свети Валентин

1
Добави коментар
dimitrov111
dimitrov111

Бельо за Свети Валентин
04 февруари 2013, понеделник 10:08:22 Europe/Istanbul

Свети Валентин е католически празник, който обаче през последните години все повече нашумява и у нас. Той е по-известен като деня на влюбените и се празнува на 14-ти февруари. Ако имате любим човек с когото да отпразнувате този ден, то много важна част от подготовката за празника, е бельото.

 

 

            За да впечатлите Вашият партньор, а и да направите празника си незабравим, изберете подходящо бельо, тъй като след хапването и пийването, следва леглото. Когато говорим за бельо, особено за дамско такова, един от безспорните лидери в тази област е Victoria`s Secret. Световноизвестната марка има нова колекция за 2013 година, в която преобладава дантелата, а цветовата гама е предимно в червено и розово.

 

            Бельото от прочутата марка е идеалният избор за Свети Валентин. Ако сте мъж, то изборът Ви на бельо не е толкова богат и разнообразен. Това обаче не пречи да се възползвате от атрактивното предложение на световната компания. Какъв по-подходящ подарък за деня на влюбените, от комплект изкусително бельо с марка Victoria`s Secret?!

 

            Един такъв подарък, не само ще изненада половинката Ви, но и ще имате възможност двамата заедно да пробвате бельото. Имайте предвид обаче, че бельо поднесено като подарък носи недвусмислено послание. Ето защо, сами трябва да прецените дали един такъв подарък би зарадвал или възмутил Вашият партньор.

Публикувано в Бельо

от

админ