„Любовни десерти“ за „Свети Валентин“

1
Добави коментар
dimitar4oo
dimitar4oo

Я да видим сега кой от вас не обича десерти, особено ако са „опаковани“ сладко и дръзко… Не, ние не ви говорим за крем карамел или за шоколадов фъч, а за така чакания десерт в края на вечерта на празника на влюбените или „Свети Валентин“.

Може да намерите много предложения за подаръци, с които да изненадате партньора си, но ако не искате да бъдете от онези скучни и тесногръди жени, заложете на едно секси бельо, а защо не и на еротичен костюм, с който да се преобразите за празника в дръзка и едновременно нежна сервитьорка. Така не само, че ще му поднасяте романтичната вечеря по един нестандартен начин, но и ще му подарявате по някоя целувка…

Едва ли ще има мъж, който да не се зарадва на така „опакован“ подарък върху тялото на неговата половинка.

Интересно е, че днес повечето от нас приемат празника само като ден на любовта и това е напълно нормално и правилно. „Свети Валентин“ си е писта на емоциите, когато наградата е това, че имате човек, който да ви обича и цени истински, но и малките подаръчета в жест на внимание не са излишни. Любопитен факт е, че този ден води своето начало от древен Рим или по-точно от фестивала на еротиката в чест на богинята на любовта Juno Februata. Това е отправната точка на тази скоростна дисциплина за много любов и сладки емоции с любимия ви човек.

Не забравяйте, че не само подаръците са важни, но и обстановката на този празник. Имате основно два варианта къде да прекарате „Свети Валентин“ – в дома си или на романтична вечеря на някое приятно местенце. Което и от двете да изберете няма да сгрешите, ако сте се подготвили добре от рано. Ние все пак ви съветваме да заложите на по-интимната домашна обстановка, където ще може да развихрите фантазията и креативността си, за да покажете на човека до вас колко много го обичате. Все пак, ако сте в ресторант, няма да можете да покажете „сладкия десерт“ на публично място, с който да изненадате половинката си и да завършите приятно вечерта.

Нека сега малко се отклоним от темата къде точно да прекарате празника на влюбените и да се върнем на подаръците за този ден. Едва ли има мъж, който да не си е мечтал да види приятелката си в секси костюм на червена шапчица

 

или пък в костюм на ученичка…

 

Ами какво чакате! Денят на влюбените е само още един повод да изпълните тази фантазия на партньора ви и да я „опаковате“ красиво върху вас самите. Не забравяйте, че най-важното в един подарък е да го поднесете от чисто сърце и любов. Само тогава гарантирано ще зарадвате мъжа до вас, все пак вашата сладка изненада ще отразява огледално вашите чувства, емоции и любов. Обичайте се и си правете малки изненади, но не само на този празник, а и във всеки един ден от годината. Ние ви пожелаваме приятно изкарване на предстоящия ден на влюбените!