Новини и Статии » Фитнес » Здраве » Диети » Снейл Елексир-кажете STOP на стомашно-чревните неразположения!

26
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

Какво представлява Снейл Елексир /Snail Elixir
Това е сироп, разработен изцяло на базата на натурален компонент–екстракт от слузта на охлюви от вида Helix aspersa.
Представлява хранителна добавка, на основата на концентриран екстракт от слуз на охлюви за вътрешна употреба.
Това е натурален продукт с мощно действие  против гастрит и язва!
Снейл Елексир се предлага в два варианта:
 
Препоръчвана дневна доза:15-20 ml
Начин на приложение:
Три пъти дневно, преди хранене по 5 ml
За какво се използва Снейл Елексир

стомашно-чревни проблеми при киселини и тежест в стомаха

стимулира имунната система

ефикасен при трудно зарастващи язви и рани, и инфекциозни заболявания

има антиоксидантно и тонизиращо действие

действието на сиропа е подсилено чрез допълнително добавени компоненти като витамини C, Д-пантенол и акациева гума, които заедно с естествените съставки на екстракта от слуз подпомагат регенеративните процеси. 
 
Ефекта от продукта се дължи на състава му,а именно:
Експертите потвърждават съдържанието на регенеративни компоненти в екстракта, като алантоин, колаген и еластин, които са доста близки до тези в човешката кожа. Те проникнат дълбоко в нея и стимулират образуването на нови еластинови, колагенови и пигментни клетки
Секретът на охлюва има специфични антимикробни и анти бактериални свойства. Унищожава бактериите – ешерихия коли, стафилококи и други, които често предизвикват възпаления. Поради наличието на редица пептиди, проявяващи антибактериални свойства, екстрактът от охлюви може успешно да се прилага в комбинация с антибиотична терапия срещу инфекции, причинени от Helicobacter pylori.
Той действа като естествен антибиотик, който е по-ефективен от лекарствата, към които често се развива резистентност.Концентрацията на мед и мед-съдържащи пептиди в екстракта е забележителена. Мед-съдържащите пептиди имат свойството да стимулират колагенообразуването и регенерират тъканите и лигавицата. Известна е пряката роля на медните йони да улесняват ангиогенезата (растежа на нови кръвоносни съдове), което играе централна роля за заздравяване на раните.
►Екстрактът  от охлюв се използва в козметиката,като кремове и маски за лице, тоалетно мляко, шампоани, сапуни и др.⇒Снейл гел + коензим Q10
►Особено подходящ в летните месеци!