Любимите пози на жените

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

В месеца на любовните трепети, ние също сме настроени на романтична вълна. И да си признаем, в нашите представи тя върви ръка за ръка с хубавия секс. Все пак, никоя връзка не се осланя само на платонична любов, нали?

Ние, jenite, често си говорим за интимни ласки. Затова решихме да се поинтересуваме и от вашите предпочитания в леглото. Миналата седмица ви попитахме коя е любимата ви секс поза?

И ето какво ни отговорихте вие.

Безспорен победител е т.нар. „кучешка“, позната още и като „задна прашка“. Оказва се, че 26,3% от вас си падат точно по този вид удоволствие. Половинките ви са истински късметлии, защото това е една от любимите пози и на мъжете.

С малка разлика във вота, второто място отива при позицията, в която дамата е отгоре. Знаехме си, че jenite обичат да командват! Изглежда, че 25,1% от вас се чувстват добре в ролята на ездачки, укротявайки палавия мъж под тях.

Бронзовият медал отива при стандартния, нормален секс, който формулирахме като мисионерска поза. 16,7% от вас залагат на сигурно и не рискуват да развалят изживяването с нестандартни хрумвания.

http://weheartit.com/

Обаче точно 11,5% от вас си падат по последното. Те не са се разпознали в нито един от отговорите и са заявили, че любими са им далеч по-нестандартни пози от посочените.

8,4% от вас си представят най-страхотното сексуално изживяване върху стол или маса, а 7,4% избират малко мързеливите лъжички.

Последна в класацията, с едва 4,8%, е позата, подвизаваща се под номер 69. Учудваме се, че оралните ласки са най-малко предпочитани от вас. Склонни сме да мислим, че предпочитате или само да давате, или само да получавате, но нищо едновременно. Друг вариант е да не ви е удобна позицията, която, признаваме, може да бъде малко натоварваща.

Очакваме отговорите ви в коментарите под статията. А в новата ни анкета ви питаме: Какво за вас е 14 февруари?