Братът на ВАМПИРКАТА Нина Добрев предизвика ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ в Twitter! (СНИМКИ)

1
Добави коментар
sundi79
sundi79

Братът на ВАМПИРКАТА Нина Добрев предизвика ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ в Twitter! (СНИМКИ)

Нина Добрев и Александър взривиха Twitter

„Вампирката“ Нина Добрев показа брат си Александър и предизвика земетресение във Facebook. Канадската актриса с български корени публикува няколко фотоса с брат си в социалната мрежа Twitter, а фенките полудяха по симпатичния младеж, който е с няколко години по-голям от нея. Сред коментиращите дори имаше такива, които помолиха актрисата от „Дневниците на вампира” да не се сърди, но този път овациите са за Александър, пише Kliuki.ws.

Нина Добрев и брат й се появиха на най-голямото спортнo събитие в Америка „Супербоул” и успяха да привлекат вниманието към себе си. Българската „вампирка“ се забавлява истински и отдели достатъчно време за феновете си, които я наобиколиха и един през друг я молеха за снимки.

И докато феновете в социалната мрежа не пестят комплименти за Александър, то Нина Добрев с ужас очаква наближаващия „Свети Валентин”. Красавицата неведнъж е споделяла, че не си пада по романтиката, а този ден го мрази. „Ако си нямах гадже, бих си пожелала този празник да не съществува”, сподели пред MTV „вампирката“. Според нея, този ден е създаден за да може влюбените да похарчат парите си и да поддържат икономиката. Това е и причината двамата с годеника й Иън да не го честват.

Нина Добрев с брат си Александър

Чудеса.нет препоръчва и: