Риана пред обектива на Тери Ричардсън

1
Добави коментар
yApple

Не минава и ден без да видим Риана в мрежата. Този път се натъкнахме на една провокативна фотосесия, заснета от светския фотограф Тери Ричардсън. 

РиРи е оскъдно облечена, без сутиен, с наполовина обръсната коса и свита на ръка цигара. Ето така може да се обобщи визията на барбадоската на тези няколко кадри.

Тери винаги е успявал да улови всички скандални моменти на звездите. Риана се прочу в социалната мрежа именно с подобни снимки, заснети с личния ѝ телефон и качени от нея. Този път обаче виждаме една професионално направена фотосесия, която отново изобразява пороците на певицата.

Кадрите са направени за списание Rolling Stones, в чийто февруарски брой барбадоската даде обширно интервю, в което говори на дълго и широко за връзката си с Крис Браун. За кой ли път?!

Тя сподели, че е напълно наясно с това, че евентуално прави най-голямата си грешка, като връща рапъра в живота си. Но това е нейната грешка и тя няма нищо против нея.

Риана знае, че днес всеки я критикува за избора ѝ, но тя не може да пренебрегне чувствата си и единственото, което иска, е да бъде щастлива. Тя твърди, че Крис се е променил и „не би си позволил лукса“ да ѝ причини болка отново.

Завиждаме за светлите мисли, които витаят в главата на певицата. Оставяме я да бъде щастлива. А междувремено можете да разгледате кадрите, направени от Тери Ричардсън, в нашата галерия.

Ако тази статия ви е харесала и искате да научавате още новини от живота на звездите, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!