Квантова медицина

7
Добави коментар
irkagrgv
irkagrgv

Центърът по квантова медицина функционира от пролетта на 2002г. Създаден е под ръководството и със съдействието на проф. Румен Чилингиров. Медицински управител на центъра е д-р Д. Тодорова, с 25 годишен медицински стаж, от които 15 в сферата на спешната медицина и 7 години в алтернативната медицина.В центъра се извършва:1.Квантова функционална компютърна диагностика.2.Електропунктурна терапия.3.Динамична електроневростимулация.4.Лечение с билкови лечебни средства и биодобавки.5.Лечение с мед и други пчелни продукти.6.Терапия с цветовите есенции на д-р Бах.Центърът по Квантова медицина работи с предварително записани часове!

1. Квантовата компютърна диагностика се извършва с диагностично-терапевтичен комплекс АРМ “Пересвет”, разработен по метода на проф. Рейнхард Фол. Осъществява се чрез измерване електрическите параметри на биологично активните точки по китките на ръцете и ходилата на краката. Чрез диагностиката може с висока достоверност да се оцени не само функционалното състояние на организма, но и да се открият патологични процеси в ранен стадий, предразположеност към определени заболявания, наличие на вируси, бактерии, паразити, тумори и други. Може предварително да се определи лечебното въздействе върху организма и неговите органи на различни лекарствени препарати, билки, храни и биодобавки, както и съвместимостта на стоматологични материали. Може да се изготвят и лични хомеопатични лекарствени средства. Продължителността на диагностиката е 120 минути.След диагностиката, на пациента се предоставя подробен анализ на здравословното му състояние и цялостна лечебна програма.Повече…

2. Електрoпунктурната терапия цели да възстанови енергийния баланс на организма. Тя коригира нарушената проводимост на енергийните меридиани, чрез целенасочено подаване в биологично активните точки на малки дози електромагнитни импулси с фиксирани параметри, копиращи естествените. Електромагнитните въздействия стимулират естествено протичащите енергийни процеси в човешкото тяло, като оказват благотворно влияние на жизнените процеси в клетките. Така се задействат скритите възстановителни възможности на организма както на ниво клетка, така и на биологичната система като цяло. Малките мощности на енергийното въздействие са абсолютно безопасни. Електропунктурната терапия е аналог на акупунктурата, но с контролирани от компютъра параметри и при отсъствие на неприятния момент на иглоубождането.
Терапията трае 30 минути и по време на нея се провежда звуко и ароматотерапия.Повече…

3. Динамичната електроневростимулация представлява динамична неинвазивна електро-нервна безлекарствена терапия приложима върху всички органи и системи в човешкото тяло. 
Динамичната електроневро стимулацията се прилага при:- профилактика на различни заболявания, рецидиви на хронични болести, функционални разстройства, въздействие върху отделни симптоми и синдроми на болшинството известни болести, в това число корекция на нарушения, изявени при доклиничния стадий с методите на официалната диагностика;- повишаване адаптационните възможности на оргнизма, профилактика и отстраняване реакциите от патогенния стрес в условия на физическо и умствено пренапрежение, при синдром на хронична умора, при безсъние, при агресивни или депресивни състояния, при нарушения на половите функции и при профилактика на простудни заболявания;- лечение на остри и хронични болкови синдроми;- рехабилитация след тежки заболявания, хихургически намеси и травми;- профилактично и терапевтично въздействие на параорбиталните биологично активни точки на очите за подобряване зрението и общорегулиращо влияние на физиологическите системи на организма.Процедурата е с продължителност 20 минути.Повече…

4. Терапия с наши и източни лекарствени средства и биодобавки.
Центърът по квантова медицина обръща особено внимание на лечебните продукти, които предлага на своите пациенти.Продуктите отговарят на следните изисквания :- Всички лекарства са изработени от естествени природни продукти и нямат вредни странични ефекти. Не се допуска използването на синтетични препарати, или препарати с вредни за здравето съставки, консерванти или стабилизатори.- Всички лекарства са придружени със съответните сертификати и разрешителни на МНЗ.- Ефективността на въздействието на всички продукти периодично се тества с електронния селектор на АРМ „Пересвет”.- В центъра приоритетно се използват продукти произведени от Български билки и храни със суровини добити от чисти източници по безвредни и максимално съхраняващи лечебните свойства технологии.- Продукти разпространявани по мрежов маркетинг не се допускат.

5. Терапия с мед и други пчелни продукти.
Центърът използва широка гама български и източни лекарствени препарати и биодобавки само от естествен произход. Всички лечебни средства са от производители или от директни вносители, снабдени със съответните сертификати за качество и разрешителни от МНЗ.

6. Терапията с цветовите есенции на д-р Бах затваря кръга на комплексното въздействие върху цялостната човшка личност – физическо тяло, биоенергетика и психоемоционално състояние.
Повече…Посещенията в кабинета се извършват след предварително записване по телефона.