Азис влиза в ново риалити шоу

1
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

В новото шоу „Къртицата“, което тръгва по TV7 от 25 март, звезди ще съжителстват с обикновени хора в продължение на три месеца.

Харесай страницата ни във Facebook

Иван и Андрей са продуценти чрез своята „Междинна станция“, но и водещи на новото шоу, определяно като най-мащабното риалити, правено у нас.

Рекламната кампания за него вече започна в началото на седмицата, когато над паметника „1300 години България“ край НДК се завъртя хеликоптер, уж за да демонтира рушащия се монумент. Инсценираният опит да се демонтира паметника в градинката на НДК е само първото от поредицата прeдизвикателства на Къртицата.

„Къртицата“ (The Mole) е приключенски риалити формат, който възниква през 1999 г. в Белгия и досега е осъществен в 40 държави по целия свят. В България шоуто ще изглежда по различен начин, но основният въпрос и тук ще е „Кой е Къртицата?“, т.е. онзи участник, който е „предателят на четата“ и проваля останалите в техните мисии/ битки.

Предаването е интерактивно и зрителите ще влизат в ролята на детективи в борба за седмичната награда от 5000 лева, като за целта трябва да следят развръзката и действията на Къртицата. Победителят измежду участниците пък ще получи четвърт милион лева. 

Азис и Николета Лозанова, които след „Къртицата“ ще имат и други дългосрочни ангажименти в TV7, са бървите сигурни участници в шоуто. Сред звездните лица, привлечени за участие, е и актьорът Деян Донков.

Този месец започват кастингите, където ще бъдат определени редовите участници, които ще живеят под един покрив със звездите. Търсят се смели, силни, съобразителни и оригинални личности, а датите са: 15 и 16 февруари – Бургас, 17 и 18 февруари – Варна, 22 и 23 февруари – Пловдив, 24 и 25 февруари – София.

Поп-фолк звездата Азис, който има опит и като тв водещ, се снима по потник посред зима за рекламен клип за новото си риалити. Той е живял и в Къщата на „ВИП брадър-2″ през 2007 г. Бъдещият дом на виповете и същият брой техни „съквартиранти“ е в близост до Къщата на „ВИП/Биг брадър“, но е четири пъти по-голям.

За разлика от воайорското шоу обаче, където „съквартирантите“ стоят седмици наред затворени пред тв камерите, живеещите в Базата ще излизат навън и ще бъдат изправяни пред различни физически и психологически предизвикателства.

Гласувай ТУК за любимата си поп-фолк песен!

Коментари

коментар(а)