Виж кого изкопира Поли Генова! (Снимки)

8
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Виж кого изкопира Поли Генова! (Снимки)

Kira+
5 февруари 2013

Поли Генова копира наред световните знаменитости

Стряскаща липса на оригиналност показва една от младите надежди на поп музиката.

Поли Генова има доста фенове, но явно никой не е загрижен да й каже, че няма нужда да се прави на някой друг, за да бъде харесвана.

Поли се вдъхнови от Emeli Sande

Бившата вокалистка на детската група „Бон-бон“ преди няколко месеца открадна визията на нашумялата поп дива Емили Санде. Поли заимства не само прическата, но дори изкопира видеото на „My kind of love“. Бг певицата направи новия си клип „Две“ с идентичен сюжет и идея.

Сега на Поли й хрумнало да си направи прическа, подобна на тази на Риана. Тя се вдъхновила от яркото червено, с което Рири боядиса част от косата си преди време.
Хрумката се счете като доста „артистична“ и нестандартна, макар феновете на световната поп музика вече да са виждали далеч по-оригинални визии.

Певицата се е вдъхновила от червеното на Рири

За промените във външния си вид Поли получава пълна подкрепа от гаджето си. Певицата от няколко месеца е щастливо влюбена и вече води приятеля си Вернер Москов на всяко светско събитие. Двамата са определяни като чудесна двойка и често се снимат заедно за радост на приятелите си в социалната мрежа.
Избраникът на Поли работи в музикална телевизия, благодарение на която двамата се запознали преди време.

Клюки.вс препоръчва и: