ГОРЕЩО: Подигравките с Мис Крокодил започнали още от детството й!

1
Добави коментар
autotim.sport
autotim.sport

Да се смеем ли, да плачем ли- това е въпроса! Около Тоца винаги е интересно и все повече се появяват разкрития, които буквално хвърлят в шок интернет аудиторията.

Вчера, гръмна слух, че грозноватата мис Крокодил, е имала много тежко детство, и особено трудни ученически години. Близки до Антония Петрова, казват, че като дете мисис Русия е била подигравана от съучениците си, заради кривия си нос и големи уши. Като ученичка Тоца била като плашило за приятелите си. Макар, че се надявала все някой да я хареса и да й даде одобрение, Петрова така и не сполучила.

След тежко детство и обиди, бившата мис България, решава да стане модел на всяка цена. По каква линия и как точно става мис България, а днес и мисис Русия, не се знае, но е факт, че обидите към нея не спират. Не само че не спират, но и са доста по-жестоки.

Днес някои определят Тоца като “недоразумение на природата“. Едно обаче е абсолютно сигурно: жаждата за одобрение и детството на моделката, я правят за посмешище, дори на подиума и дори с корона на главата.

Понякога е по-добре да търсиш себе си, а не одобрението на хората, защото покрай цялото това търсене има доста неприятни изненади, пише kliuki.bg.

Една от тях е прозвището “Тоца Крокодила“, което е доказателство за действията на Антония- да бъде мис на всяка цена, макар и да е грозна.