„ГАЛИНЕЛ” представя булчинските рокли от „Циганска сватба”

20
Добави коментар
galinel
galinel

„ГАЛИНЕЛ” представя булчинските рокли от „Циганска сватба”
Не случайно Годишното ревю на Модна Къща „ГАЛИНЕЛ” бе озаглавено „Циганска сватба” – то бе бляскав старт за представяне на нова, изключително луксозна линия, а именно лимитирана серия булчински рокли в холивудски стил. Всъщност тази линия се появи съвсем естествено, след рекордните продажби на колекция „Секс…” Убедена съм, вече всеки един от вас знае за отделът „психология на модата” в „ГАЛИНЕЛ” – днес искам да поговорим за четирите типа момичета, които ние, дизайнерите разработихме за летния сезон.

Дойде време, в което екипът ни реши да наложи нов модел булка, коренно различна от „до болка” познатите ни на всички – корсет и кринолин и цялата тази бутафория на „разтопена торта”. Не искам да навлизам в подробности, но неудобствата от полиестерни платове, т.нар. тюлове, органзи, ламета… И не рядко най-щастливият ден в живота на едно момиче се превръща в същинско мъчения за нея. Ето защо ние със самочувствие заявихме своето място в света на булките по коренно различен начин.

„ЛАТИНО” ДИВАТА

Вие сте „гореща”, чувствена, обичате да танцувате – ето защо силуетът на роклята е силно, силно раздвижен, „накъсан” от хиляди малки парченца френска дантела, обработени в специална форма, за да превърнат всяка ваша крачка в събитие.

Силно обрана в областта на ханша и пищна, пищна в долната си част – силуетът на „риба” наистина спира дъха, защото ние, дизайнерите знаехме – вие сте свикнали да изглеждате предизвикателно. Ето защо екипът ни „ръчен труд” реши в областта на бюста ви да вгради хиляди миниатюрни кристали „Сваровски”, които като роса проблясват и пищно изпълват областта на деколтето.

И това не е всичко – плътно пристегната талия, от прозрачен фил, и отново камъни „Сваровски”, образуващи искряща плочка точно в центъра на роклята, която буквално приковава погледите. Омагьосваща, такава ви видяхме с екипът ни!

„КОНСЕРВАТИВНАТА”

Вие сте семпла и изискана. Ако кажа, че вашият стил е „тихата елегантност” със сигурност няма да сбъркам.

Видяхме ви в искрящо бял матиран сатен, в който задължително има доза еластан, за да може да бъде проектиран силует, който те кара да затаиш дъх – плътно, плътно описващ тялото като „втора кожа” силует, извиращ в долната част на роклята в богати напластявания от десетки метри сатен и стъклен тюл.

И за да затвърдим впечатлението от „убийствената” линия на роклята сме монтирали по цялата й дължина две ленти с кристали, а в горната й част сме ръчно-вградили стилизирани елементи от камъни „Сваровски”.

„САНТИМЕНТАЛНАТА”

Вие държите на традициите, а това да бъдете център на внимание мъничко ви притеснява.

Ето как избрахме за вас силует, силно втален в горната си част и „неприлично” пищен от ханша на долу.

Деколтето е изрязано, но не прекалено и разкрива достатъчно без да бъде показно, а гърбът… Гърбът е дълбоко, дълбоко изрязан – само две фини преплитащи се презрамки проблясват като бижута върху голия ви гръб.

Линията в долната част е решена с множество веревни волани, изпълнени от фин френски тюл и копринен сатен, които придават на всяко движение великолепие.

Ако трябва с една дума да опиша роклята бих казала само – аристократична – барокови елементи в предната централна част и хиляди кристали „Сваровски”.

700 часа ръчен труд не са за пренебрегване, нали!?

Очаквайте в следващ материал топ-моделът от колекцията булченски облекла на „ГАЛИНЕЛ”.

Снимки:

1. Топ-моделът от колекцията
2. Латино дива
3. Консервативна
4. Сантиментална