Новини и Статии » Фитнес » Здраве » Диети » RHODOSORB-100% природен зеолит

31
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

Какво представлява?

RHODOSORB е активна, биологична хранителна добавка на базата 100% природен зеолит с високо съдържание на минерала Клиноптионолит ( над 84%) добиван в Родопите,който е модифициран и активиран по специална технология за максимален здравен ефект

Какво ще рече активиран зеолит ?

Най-общо казано – способността му, да се свързва с тежките метали и вредните за човешкия организъм елементи и да ги изхвърля от него, се увеличава десетки пъти!

Предложения за родопското чудо  РОДОСОРБ / природен зеолит:

RHODOSORB-H

RHODOSORB-W

Rhodosorb Farer 

RHODOSORB-P 

Какво е действието му и при какви здравословни проблеми се използва   този чудотворен минерал?

►Мощен антиоксидант е
Има много мощен антиоксидантен ефект — свързва се със свободните радикали и ги извежда от организма. Високоефективен в борбата с оксидационния стрес.Високоефективен при предотвратяване,профилактика на заболявания, за които се знае, че отделянето на радикали е една от основните причини за появяването им,като сенилна деменция, ревматоиден артрит, антинеопластична радиотерапия , Даун синдром и др.

►В качеството на радиопротектор:
RHODOSORB-H e високоефективен регулатор на процесите на храносмилане. Улавя и изхвърля радиоактивните елементи­(като цезий 134,цезий 137,стронций 90 и др.), тежките метали (като живак, олово и кадмий), токсичните и вредни вещества от организма.
Как?!
Като образува с тях клетъчно-циклични връзки.
След това ги извежда от организма по естествен начин.

►При онкологични заболявания:
RHODOSORB-H има изразен имуномодулиращ ефект и нормализира биохимичните показатели на кръвта и не допуска нарушения в имунната и ендокринна система,което го прави много ефикасен при предотвратяне, профилактика и третиране на онкологични заболявания, както и на вирусни и стомашно-чревни такива.
RHODOSORB-H улавя и извежда нитрозамините (канцерогенните вещества , който се образуват при консервиране на храни, пържене, опушване или при използване на нитратна сол). Нитрозамините са отговорни за рязкото ускоряване и появата на рак при различни органи в организма.

►Притежава противоанемични свойства

RHODOSORB притежава силни противоанемични свойства.Повишава хемоглобина.Нормализира киселинно-алкалния баланс. Това е изключително важно за общото укрепване на организма, защото повечето хора живеят в състояние на излишна киселинност, предизвикана най-вече от лошо или неправилно хранене. По този начин RHODOSORB-H помага на организма да регулира своя естествен биохимичен баланс и да усвои по-добре полезните хранителни вещества.

 

►При наднормено тегло и целулит:
напълно нормализира минералния обмен в организма.Това го прави максимално ефективен при премахването на целулит!
има силен антибактерициден ефект,което го прави много ефективно средство срещу гъбични инфекции!
помага за нормализиране на обменните процеси на липидите,белтъчините и въглехидратите.По този начин коригира наднорменото тегло и намалява нивото на общия холестерол.

►При рани и изгаряния:
повишава активността на остеобластите (клетките, изграждащи костното вещество) и регенерира повредените денатурирани белтъчини,като стимулира синтеза на нови.По този начин RHODOSORB ускорява заздравяването на рани и изгаряния.Препоръчваме след нараняване,изгаряне или хирургическа интервенция да се посипват раните с Rhodosorb

►При мускулни болки:
е високоефективно средство за премахване на мускулните болки, възникващи при повишени физически натоварвания (абсорбира
млечната киселина от мускулите).
Подобрява мускулния тонус !

►При диабет
е много добре да се ползва при лечение на диабет, като съпътстваща терапия,защото транспортира кръвната захар в клетките без помощта на инсулин и нормализира нивото на глюкозата в организма.

►Забавя процисите на стареене:
RHODOSORB (съотношението на силицивия оксид SiO и двуалуминевия триоксид Al2O3 в него), както и размерът на частиците му, позволява да проникне в клетъчната мембрана, активирайки и оптимизирайки функциите на йонната помпа.Това прави РОДОСОРБпревъзходно средство за забавяне процесите на стареене на клетките в организма. 

►Високоефективно средство за профилактика и корекция на симптомите на стреса и имунната дисфункция.

►Ефективно средство за регенериране на кожата при кожни раздразнения и зачервявания

Клиноптилолит-минералът,който се грижи за вашето здраве!