Международен транспорт и спедиция – ПИМК ООД

21
Добави коментар
Ivans
Ivans

„ПИМК“ ООД Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ТРАНСПОРТНА ФИРМА  В БЪЛГАРИЯ

Фирма “ПИМК” ООД е създадена с цел производство и продажба на екструдирани храни, последствие започва да осъществява международна транспортна дейност и логистика.В “ПИМК” ООД работят  квалифицирани и мотивирани служители, способни да реализират обслужване на професионално ниво, съчетано с гъвкав и индивидуален подход, бързина, точност и коректност при изпълнение на транспортните заявки.

Водещите специалисти във фирмата се обучават непрекъснато, включително и в чужбина.Основна цел на екипa на “ПИМК” ООД са доволни клиенти, служители и бизнес партньори.

Услуги

Фирма “ПИМК”  разполага със собствен автопарк, намиращ се в гр. Пловдив, ул. “Рогошко шосе” 36, с обща площ 25 500 кв.м.ПИМК  ООД  разполага със следните транспортни средства:

Влекачи Мерцедес – Евро 3 и Евро 5  – 700 броя;      Полуремаркета – 800 броя;

Полуремаркета Фриго – 100 броя;

Хенгери – 100 броя;

Дрехарки – 100 броя;

Партньори.Фирма “ПИМК” ООД е в търговско – икономически отношения с десетки български и чуждестранни фирми. Тези отношения са базирани на взаимен търговски интерес, коректност и качествена работа.

Основната цел при създаване и поддържане на бизнес отношенията със своите партньори е, че “ПИМК”ООД винаги се стреми да предложи най-доброто съотношение от мобилност – качество на услугата – цена.Основни направления – Италия;Испания;Португалия;Австрия;Германия;Франция;

Турция;Гърция;

Международен транспорт и спедиция .“ПИМК” ООД е дружество, което се занимава изключително с транспортна дейност – автомобилен превоз на товари  в България и Европа.“ПИМК” ООД е на транспортния пазар от 2000- та год.Дружеството извършва висококачествени и прецизни транспортни и логистични услуги, като се стреми непрекъснато да разширява кръга на предлаганите услуги. 

ПИМК ООД – Международен транспорт и спедиция.

•  Превоз на групажни товари

•  Превоз на частични и комплектни товари

•  GSM & GPS постоянна връзка с автомобилите

•  Превоз на текстилни изделия с дрехарки

•  Превоз на високообемни товари

•  Превоз на хладилни товари

•  Превози до трети страни

•  Сертифицирани по Европейска еко-норма EURO 5

•  Сателитно следене на камиони