Какви бижута ще са модерни през 2013 година

18
Добави коментар
theones
theones

Какви бижута ще са модерни през 2013 година

фев 06, 2013
Модни тенденции

0

С две думи през идните месеци супер актуални ще са цветните и големи накити. Модерните украшения играят не второстепенна, а главната роля в цялостната визия. Те ту се сливат с тоалета, ту изпъкват.

Многослойните колиета и гривни са тотален хит. Тук не важи правилото „твърде много“. Поне 5-6 гривни на ръката и голям гердан на врата ще освежат дрехите ви и ще ги направят по-актуални. Накитите може да са както от топлото злато, така и от сребро, но ви напомняме, че сребърните бижута освен по-достъпни като цена, са и по-лесни за съчетаване с различни тоалети.

Модерните пръстени са големи, съчетаващи в себе си в интересни плетеници или обемен камък, който може да бъде всякакъв, стига да е цветен и внушителен.

Изключително актуално е да се комбинират разнообразни материали, нюанси и форми при бижутата. Различни метали, пластмаса, дърво, кожа, дори плат – съчетавайте смело и не се страхувайте да бъдете различни! 

Въображението на дизайнерите няма граници. Забравете за класическите геометрични форми, аксесоарите през идната година ще са необичайни и ексцентрични. Например женствеността, изяществото и елегантността на сребърните бижута, художниците комбинират с голям обем, много пъстри камъни, странни плетеници.

Накитите изпъкват още по-добре, ако облеклото е едноцветно. Традиционната малка черна рокля може лесно да се освежи от няколко гривни в различни нюанси. Омръзналите ви одежди също биха могли да се преобразят с 2-3 интересни златни или сребърни бижута. Обратният вариант също е супер актуален – накитите да са в багрите на тоалета и по принципа на мимикрията да се се сливат с него.

За предстоящата година всяка дама трябва да си купи поне едно бижу с цветен камък или дори няколко камъка. Пъстрите акценти са абсолютен хит и най-лесно бихте могли да ги съчетаете с по-обемни сребърни бижута. Така със сигурност няма да останете незабелязана и плените сърцето на всеки мъж!

През тази година може би добър избор са бижутата със седеф. Седефът е символ на женското начало и подчертава красотата и нежността на носителя си. Символ на грижата за семейството и спокойствието. За лятото седефените бижута придават лятно настроение и са естествено модерни. Ето какво бихте могли да си харесате от сребърните бижута със седеф тук.

VN:F [1.9.22_1171]

Ако статията Ви е харесала, оценете я:

Rating: 7.8/10 (4 votes cast)

Какви бижута ще са модерни през 2013 година, 7.8 out of 10 based on 4 ratings

tweet

Включете в диетата си много фибри

Топ10 на най-богатите жени топмодели

Свързани статии

Здравословно…

яну 12, 2015 0

Мед, лимони, орехи и…

яну 11, 2015 0

Как да се грижим за…

яну 08, 2015 0

Още от тази категория

Оригинална плажна…

юли 22, 2014
0

Маркови плажни рокли

юли 21, 2014
0

Бански от Victoria’s Secret

юли 15, 2014
0