LifeWave изпреварва пробив в последните научни изследвания

1
Добави коментар
NanoPatch
NanoPatch

VN:F [1.9.22_1171]

Докторант, изучаващ Органична електроника в Шведския университет Линкьопинг наскоро създаде основите на нова технологична схема на базата на предаване на йони и молекули. Тази технология се счита за „първия интегриран химически чип” в света. Но за разлика от традиционните електроники, базирани на силиконова основа, в които електроните действат като носител, тук химическите вериги използват химични вещества. Тъй като химичните вещества имат различни функции, изследователи твърдят, че този чип осигурява нови възможности за контрол и регулиране на сигналните пътища на клетките в човешкото тяло.

Въпреки, че за шведският изследовател това е драматично постижение, този химически чип не е съвсем „нова” възможност да се контролират и регулират сигналните пътища на клетките.

LifeWave днес прави това, което изследователят предвижда в бъдеще, с продукти, които помагат на хората вече повече от 8 години. Повечето хора знаят, че слънчевата светлина кара тялото да произвежда витамин D. Наноустройствата LifeWave правят същото – предизвикват специфични химични реакции в тялото, които довеждат до покачване нивата на антиоксиданти в организма, например нивото на глутатион.

Този процес е в основата на цялата линия от продукти на LifeWave. При всички тях е приложена технологията за стимулиране на акупунктурните точки, които водят до повишаване на енергията, спокоен сън, анти-стареене и освобождаване от болката. За разлика от химическият чип, който трябва да бъде имплантиран в тялото, LifeWave patches подобряват качеството на живот, без да е необходимо да приемате лекарства, стимуланти или да използвате игли.

Важно е да се знае, че нашата компания е в изключително положение, тъй като е с години напред от останалите изследователи в областта на прилагане постиженията на нанотехнологиите и по-специално бионанотехнологията!

За повече информация относно продуктите на LifeWave, моля посетете: www.nanopatch.bg/produkti-lifewave

Ако искате да разгледате научните изследвания за продуктите на LifeWave, натиснете тук.

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Тази публикация ви харесва? Помогнете ни да я популяризираме, като я споделите.