Николета лъже, че няма пластични операции

2
Добави коментар
mignews
mignews

Плеймейтката Николета Лозанова лъсна в сайта на пластичния хирург Ангел Енчев като реклама за успешна реконструкция на скули. В този факт не би имало нищо необичайно, ако съпругата на Божинов не обясняваше убедено в интервюта, че единствената й пластична операция е силиконът в гърдите й.

На поставяне на имплантанти в скулите се решават много жени, които копнеят за повече изразителност на лицето и перфектни пропорции. Явно и атрактивната плеймейтка е прибягнала до скалпела на пластичен хирург, за да направи по-привлекателно лицето си.

От архивните й фотоси ясно и личи колко неизразителни са скулите преди да легне под ножа. Така може с просто око да се забележи, че лицето й с перфектни пропорции не е щедрост на майката природа, а на опитен пластичен хирург. Въпреки, че моделката упорито отрича да си е правила други корекции, снимките не могат да лъжат. Защо Лозанова отказва да си признае за правените й пластични операции, остава мистерия. В световния шоубизнес примерите на жени подобрили външния си вид с естетична хирургия, са десетки. Двойничката на Анджелина Джоли Меган Фокс например не крие, че си е правила ринопластика, уголемяване на гърдите и устните, за да се превърне в „красив лебед“. Оформянето на скулите изобщо не е единствената пластична операция, която плеймейтката упорито крие, убедени са почитателите й.

В зората на кариерата си Николета Лозанова има широк, месест и дебел нос който мистериозно днес се е превърнал в тънко съвършено носле. Освен това Лозанова си е оформяла и устните, като редовно ги подпълва с хиалуронова киселина твърдят запознати подробно разгледали нейните снимки отпреди години.