ГОРЕЩО: Синът на алкохолния бос Миньо Стайков се предаде

1
Добави коментар
autotim.sport
autotim.sport

Синът на известният олигарх и алкохолен бос Миньо Стайков Стайко Стайков се предал сам на МВР.
Стайко отишъл във вторник сам в спецпрокуратурата с адвоката си. Очаква се в края на седмицата магистратите да гледат мярката му. Към него ще бъдат повдигнати обвинения за ръководене на престъпна група, занимавала се с източване на ДДС.

През декември месец миналата година Стайко Стайков беше обявен за международно издирване.

Младежът с имидж на плейбой беше заподозрян за ръководене на престъпна група, занимаваща се с източването на ДДС, която бе разбита при полицейската операция „Захарно петле“.

В полицейската операция „Захарно петле“ бяха задържани четирима души. Групата е внасяла в страната бяла рафинирана захар от Гърция, а получатели на стоката били буферни дружества, които избягвали плащането на данъци.

Компаниите извършвали фиктивни сделки помежду си. В ъндърграунд средите се говореше, че Стайко ще се предаде само когато е сигурен, че няма да лежи в ареста или ако се стигне до там то да е за няколко дни.

Милионерското синче е женен за Алекс Арабаджиева, която пък е дъщеря на хотелиерският бос Ветко Арабаджиев. През миналата година на звездната двойка им се роди дъщеря която беше кръстена Анабел.