Новини и Статии » Фитнес » Здраве » Диети » Боралин-бабини зъби при висок холестерол

27
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

 

Серията БОРАЛИН представляват билкови напитки-концентрати ,съдържащи натурални водни извлеци,разработени по рецепта на  народния лечител Борис Николов!

Боралин е серия хранителни добавки на основата на билката Tribulus terrestris (бабини зъби) ,или както го нарича в своята книга фитотерапевта Борис Николов „Растението убиец на холестериновите плаки.“

 

 

 

Боралин-4 (Tribulus terrestris80%, Hypericum perforatum20%)

Препоръчва се при:

Висок холестерол

Шипове

Гръбначни и неврологични болки

Стабилизирани слединсултни състояния

Старческа деменция

Стомашно-чревни проблеми

Остеопороза

Мастопатия

Увеличена простата и импотентност

Безплодие

Боралин-5 (Tribulus terrestris80%, Crataegus monogyna10% Onopordum асаnthium10%)

Препоръчва си при:

Висок холестерол

Хипертония

Сърдечни заболявания

Стабилизирани слединфарктни състояния

Тромбофлебит

Боралин-8 (Tribulus terrestris/80%, Taraxacum officinale20%)

Препоръчва се при:

Висок холестерол

Коксартроза и гонартроза

Подагра

Бъбречни заболявания

Стеатоза на черния дроб

 

►Пълният курс с всеки от препаратите от серията „Боралин“ е 4 опаковки по 0,5 л. Всяка бутилка се приема по схема с приложената мерителна чашка за 7 дни. Правят се 10 дни почивка и се започва следващата, по същата схема. Така четирите се изпиват за 2 месеца. При необходимост, пълният курс може да се повтори не по-рано от 1 месец пауза.

 

За оптимално усвояване на целебните съставки, при всички препарати от серията „Боралин“ се препоръчва следната схема на прием в милилитри, след хранене:.

 

 

 

Ден

 

Сутрин

 

Обед

 

Вечер

1

10

10

10

2

15

15

15

3

25

25

25

4

30

30

30

5

30

30

30

6

30

30

30

7

30

30

30

 

 

При деца и възрастни под 35 кг милилитрите се намаляват на половина и бутилката се изпива на два пъти. За прецизно дозиране използвайте градуираната мерителна чаша върху капачката. След 10 дни почивка започнете следващата опаковка, по същата схема. За максимален ефект препоръчваме 4 бутилки през интервал от 10 дни. След 1-2 месеца пауза можете да повторите схемата. За профилактичен прием са достатъчни 2-3 бутилки годишно.

 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:

Макар и рядко, пациенти съобщават за леки странични ефекти, които се обясняват като „лечебна криза“ и отшумяват в рамките на няколко часа, до едно денонощие. Възможни са безсъние, сърцебиене, стомашно разстройство или временно засилване на болките в големите стави. В тези случаи е достатъчно да се прескочат три дози от приема, след което се продължава по схемата. Боралин не оказва влияние на шофирането и работата с машини. Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Да се пази на място, недостъпно за деца! Да не се спира приемът на предписаните лекерства! Липидният профил се изследва най-рано 1 месец след последната доза. Боралин-4, както и всякакви препарати съдържащи жълт кантарион, не се взимат в комбинация с антидепресанти и психоактивни медикаменти! Кантарионът повишава чувствителността на кожата към ултравиолетови лъчи. Боралин не се употребява при бременност.

По време на двумесечния курс с всички препарати от серията се препоръчва диетично хранене, физически натоварвания и повече течности. За максимален ефект, може да се прилагат подходящи за болеста физиотерапевтични и балнеологични процедури. През седемте дни прием на единична опаковка не бива да се употребява алкохол, тъй като намалява действието на активните вещества – фуростанолови сапонини. За да се запазят силата и качествата на Боралин, препоръчваме съхраняване на опаковките плътно затворени в хладилник, без замразяване.