Честит Рожден Ден Ванка!

2
Добави коментар
tomislavsavov
tomislavsavov

Днес е прекрасен ден за SocialEvo.net и всичките ни приятели! Иван Ралчев има рожден ден!

Честит Рожден Ден Ванка!

Ванката е сърцето на екипа. Дишаме, растем, развиваме се, а то тупти и ни дава сили и вдъхновение.

Скромен, умерен, аналитичен, с прекрасно чувство за хумор и винаги нови и свежи идеи. Запален фотограф, обичащ красотата на природата, заряда на колелото и емоцията на сноуборда. Човекът, който не спира да търси, човърка и се забавлява с джаджи, социални медии и технологии. И най-вече, Ванката, който е истински верен и ценен приятел!

Бъди винаги така по детски искрен и професионално ентусиазиран! Бъди здрав и ни радвай с прекрасната си усмивка! Желаем ти още повече късмет, още повече заряд, още много нови приятели и все по-готини колеги!

Всички ние от SocialEvo.NET, Тишо, Томи, Гената, Ралица, Александра, Елизабет, Елена, Биляна, Силвия, Деница, Деница, партньори и приятели ти пожелаваме един незабравим ден, изпълнен с много емоции, поздрави и наздравици!

 

Снимка: finewallpaperss.com

Теми: Иван Ралчевпоздраврожден ден

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

Съосновател и Управител на SocialEvo.net, водещ български новинарски сайт за най-новите тенденции в социалните медии и онлайн маркетинг SocialEvo.net. Запален по всичко свързано със социалните мрежи и нови дигитални технологии. Има осезаемо присъствие в Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Pinterest Foursquare. Член на журито на „БГ Сайт 2011“. Член на журито на Класацията за „Най добра Българска Facebook страница“. Интереси: социални медии, социални мрежи, дигитални технологии, онлайн маркетинг и реклама, мобилни технологии, джаджи. Популярен като @rainmakertom в социалните мрежи.
Social media, online marketing, Tech, Mobile